CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'acte acadèmic va reunir en el Centre de Congressos d'Elx a estudiants de la AUNEX de tota la província.

Vint-i-set benidormers es graduen en la UMH després de passar per les Aules Universitàries de l'Experiència

18 maig 2024
Los graduados, junto a la edil Zaragozí

Vint-i-set benidormers majors de cinquanta-cinc anys s'han graduat enguany en la Universitat Miguel Hernández d'Elx després de cursar durant els últims dos anys estudis a les Aules Universitàries de l'Experiència (AUNEX), un projecte formatiu de la UMH en el qual col·labora l'Ajuntament de Benidorm per a potenciar la cultura i el benestar de les persones a través d'un programa d'estudis immers en un ambient universitari, sense ser necessari tindre estudis previs.

L'acte acadèmic es va desenvolupar la tarde nit d'este divendres en el Centre de Congressos Ciutat d'Elx, fins on es va desplaçar la regidora de Benestar Social benidormera, Ángela Zaragozí, per a acompanyar als estudiants de la ciutat que han obtingut la seua orla.

En ell es van donar cita estudiants de l'AUNEX de tots els municipis de la província que també participen en este projecte, com són Elx, Altea, Oriola, Ibi i El Campello, a més de Benidorm.

Les alumnes Maria Francisca Martínez i Elisa Elvira van ser les encarregades de representar a la seu de Benidorm durant els discursos de l'alumnat i van recordar com han sigut estos anys de retorn a les aules i tot el que l'AUNEX els ha aportat, no sols en el pla acadèmic sinó també en el personal.

L'edil de Benestar Social ha recordat que Benidorm acull estes Aules Universitàries de l'Experiència des de fa més de vint anys en el Centre Social José Llorca Linares, on es desenvolupen les classes els dimarts i dijous, entre octubre i maig, en horari de 16.30 a 19.30 hores. En esta edició, s'han impartit un total de set assignatures de 15 hores de duració cadascuna d'elles, el programa de la qual ha comprés continguts teòrics i pràctics sobre Periodisme, Literatura, Art, Habilitats d'autoregulació i intel·ligència emocional, Botànica, Fisiologia i Unió Europea, ha agregat.

Per ultime, Ángela Zaragozí ha felicitat estos 27 benidormers per la seua graduació en l'AUNEX i ha convidat a tots aquells que puguen estar interessats a participar en esta iniciativa de cara al pròxim curs 2024-2025. "Els únics requisits per a poder formar part de l'AUNEX són ser majors de cinquanta-cinc anys i tindre interés per aprendre, ja que no és necessari que les persones tinguen estudis previs", ha apuntat la regidora, que també ha destacat que este projecte "no sols permet als qui participen ampliar els seus coneixements sobre diferents matèries, sinó també estar actius, socialitzar amb persones de la seua mateixa edat i compartir aficions i inquietuds".

discurso