CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

10:06 AM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

SE 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita, emmarcada en la campanya 'A peu de carrer', s'ha celebrat a petició de l'Associació de Veïns i ha abordat assumptes de mobilitat, neteja o il·luminació

El govern local se cita amb els veïns de Ponent per a atendre les seues demandes i resoldre dubtes

29 setembre 2023
Reunión en Poniente con los vecinos.
Reunión en Poniente con los vecinos.

Els veïns havien sol·licitat que la campanya 'A peu de carrer' es realitzara en el barri i així s'ha fet este matí, amb presència dels edils de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; Espai Públic i Mobilitat, Francis Muñoz, Parcs i Jardins i Cicle de l'Aigua, José Ramón González de Zárate; i Neteja Viària, Luis Navarro.

Durant la reunió s'han abordat qüestions relatives als parcs i jardins de la zona, la il·luminació o la mobilitat, especialment amb la Zona de Baixes Emissions d'Armada Espanyola pocs mesos abans d'entrar en funcionament. En eixe sentit, se'ls ha explicat als veïns que el trànsit es reduirà encara més i que només tindran accés els residents i autoritzats, amb més prioritat per als vianants que ara.

Els veïns han preguntat també pels vehicles de mobilitat personal, especialment els patinets elèctrics, i se'ls ha informat de la campanya que està realitzant la Policia Local per a detectar infraccions i vehicles que superen la velocitat permesa.

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Pellicer, ha fet una valoració "molt positiva" de la cita mantinguda hui "perquè ens permet resoldre els seus dubtes, explicar les coses que s'han fet i conéixer les demandes que puguen tindre els veïns". Pellicer ha assenyalat que "estàs reunions no es fan en els despits, sinó allí on residixen els ciutadans i on ens arriben millor les seues propostes".

D'igual forma, ha agregat l'edil, també s'ha fet una valoració de com ha anat la temporada estival a la platja de Ponent i en els establiments situats en primera línia del passeig, destacant la satisfacció generalitzada entre els locals.

Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #1
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #2
Audio file
Audios relacionados
Corte de voz de Ana Pellicer #3
Audio file