CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:49 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El concert, demà divendres en la Sala d'actes, fa un viatge musical al voltant del nostre país des del segle XVIII al XXI

El cicle de Grans Recitals porta a Benidorm a Luis Agius i el seu 'Espanya dins d'un piano'

08 febrer 2024
Luis Agius

El cicle de Grans recitals que organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm portarà demà divendres a la Sala d'actes municipal al concertista, escriptor, crític musical i d'art, dramaturg i llicenciat en Dret, Luis Agius. El concert tindrà lloc a partir de les 20 hores amb el nom 'Espanya dins d'un piano', en el que pretén ser un viatge musical al voltant del nostre país des del segle XVIII fins al segle XXI.

El programa estarà dividit en quatre 'viatges' i un epíleg. Així, el primer viatge començarà per València i l'obra 'Mediterrània' del mateix Luis Agius, Seguirà per Llevant amb 'Dansa Espanyola número 2 Oriental' d'Enrique Granados, continuarà a Granada amb l'obra del seu mateix nom de Albéniz i finalitzarà a Jaén amb 'La mar d'oliveres' d'Agius.

El segon viatge començarà a Toledo amb 'El Greco i Rilke a Toledo' del mateix autor. La segona etapa d'este viatge li portarà a Aranjuez, amb la 'Sonata K.263' de Domenico Scarlatti i acabarà a Àvila amb l'obra 'Les muralles del cel', també de Luis Agius.

El tercer viatge comptarà amb la interpretació de tres obres del mateix concertista. La primera portarà als assistents fins a Ronda, amb 'Fantasia rondenya'. Li seguirà Barcelona amb 'Capvespre al Parc Güell' i conclourà a Cadis amb 'Somni del mariner'.

L'últim viatge passarà per Conca i la peça 'Cuenca, balcó de l'art', després per 'Còrdova, llunyana i sola: homenatge a Lorca', arribarà a Madrid amb els 'Valsos poètics' de Granados i acabarà a Galícia amb 'Finisterre'.

El recital conclourà amb 'Espanya a vista d'ocell' de Scarlatti, amb transcripció i variacions de Luis Agius.

Agius ha actuat com a pianista en les principals i ciutats europees des de 2002 amb el suport del Ministeri d'Afers exteriors, l'AECID i l'Institut Cervantes. També ha publicat dos obres de teatre; 'Tots som Albert Camus' i 'El meu nom és Sarah' i estrenat altres dos: 'El caminant i la mort' i 'Caravaggio'. Luis Agius és, a més, membre de la recentment creada Acadèmia de Música d'Espanya.

El ciclo de Grandes Recitales trae a Benidorm a  Luis Agius y su ‘España dentro de un piano’