CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:10 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El torneig se celebrarà del 13 al 17 d'este mes al Palau d'Esports i el pavelló Raúl Mesa

Benidorm serà seu principal del Campionat Nacional de seleccions autonòmiques femenines sub-16 i sub-19 de futbol sala

08 febrer 2024
Benidorm será sede principal del Campeonato Nacional de selecciones autonómicas femeninas sub-16 y sub-19 de fútbol sala

Benidorm serà una de les seus principals del Campionat Nacional de seleccions autonòmiques femenines en les categories sub-16 i sub-19 de futbol sala que se celebrarà del 13 al 17 de febrer pròxims.

L'esdeveniment, organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana comptarà també amb la Nucia i l'Alfàs del Pi com a seus, segons ha anunciat l'RFEF. Així, les instal·lacions que acolliran els partits d'esta fase única a Benidorm seran el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm i el pavelló Raúl Mesa, als quals se sumaran la ciutat esportiva Camilo Cano de la Nucia i el pavelló Pau Gasol a l'Alfàs.

Les trobades sub-16 començaran a les 10.00 hores, mentre que els de categoria sub-19 ho faran a les 12.15. En sub-16 els grups estan configurats de la manera següent. Grup A: Canàries, Navarra, Aragó i Catalunya; Grup B: Cantàbria, Castella-la Manxa i Andalusia; Grup C: Comunitat Valenciana, Galícia i Regió de Múrcia i Grup D: Melilla, Extremadura i Madrid.

En categoria sub-16 els grups seran: Grup A: Ceuta, Navarra, Aragó i Catalunya; Grup B: Cantàbria, Castella-la Manxa i Andalusia; Grup C: Comunitat Valenciana, Galícia i Regió de Múrcia i Grup D: Melilla, Extremadura i Comunitat de Madrid.