CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

10:24 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Poc núvol

S 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'obra forma part de la programació de Teatre Amateur i es podrà vore este divendres, 5 d'abril, a les 20.30 hores

El Centre Cultural de Benidorm acull la representació de 'La casa de Bernarda Alba'

04 abril 2024
El Centro Cultural de Benidorm acoge la representación de ‘La casa de Bernarda Alba’

L'Auditori del Centre Cultural acull este divendres, 5 d'abril, a partir de les 20.30 hores, la representació de 'La casa de Bernarda Alba' de Federico García Lorca, dins de la programació de Teatre Amateur organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benidorm. El regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, ha explicat que esta representació "ve de la mà d'una companyia de renom com és Mascarat Produccions, amb la direcció de Manuel Troncoso i amb un gran elenc d'actrius i actors amateurs que segur que ens faran gaudir".

Entre ells es troben Virgina Barba, Olga Reinoso, Rosario Ortuño, Cristina Pérez, Sonia Padilla, Cristina Jiménez, Irene Pérez, Bàrbara Murcià, Mari Ángeles Alcanyís, Toni Moya, José González, Mateo Gandia, Mariano Gomis i Rudy Tihelens, els encarregats de posar en escena un clàssic del teatre en espanyol aborda l'enfrontament entre l'autoritat i el desig de llibertat, a través de temes com l'opressió, la repressió sexual i la lluita pel poder en una societat patriarcal.

"A través de la història de Bernarda i les seues filles, Lorca ens mostra com la falta de llibertat i la repressió poden conduir a la desesperació i la tragèdia", ha traslladat Jaime Jesús Pérez, qui a més ha convidat a la ciutadania a "acudir al Centre Cultural per a gaudir esta obra que no deixa a ningú indiferent".

El regidor de Cultura ha recordat que l'entrada per a assistir com a públic és gratuïta, encara que està condicionada a la capacitat de l'aforament de l'auditori del Centre Cultural, que compta amb un total de 450 butaques.