CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

09:03 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Pàmpol Teatre posa en escena l'espectacle que es va haver de suspendre al març per les intenses pluges

Centenars d'alumnes de Primària de Benidorm gaudixen amb 'Sabores' del cicle 'Joves espectadors'

24 maig 2022
Teatro Infantil.

Centenars d'alumnes d'Educació Primària de Benidorm han gaudit, a l'auditori Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera, de 'Sabores', de Pàmpol Teatre. El matí d'ahir va ser el torn dels CEIP Leonor Canalejas, Ausiàs March, Vasco Núñez de Balboa, Miguel Hernández, Aitana, Serra Gelada, Col·legi Concertat Nuestra Señora de los Dolores i del Col·legi Internacional Lope de Vega. Hui dimarts, en una segona tanda de representacions, han participat els CEIP Els Tolls, La Cala, Gabriel Miró, Gabriel Miró, Mestre Gaspar López, El Murtal i Bautista Lledó i Costablanca College.

'Sabores' forma part del projecte pedagògic de les regidories de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Benidorm en forma de comèdia, dirigida als més xicotets. En ella, actors i marionetes interactuen amb el públic en una representació amb tres grans xefs de fama internacional que se citen en una gran gala per a mostrar les seues habilitats.

L'obra complix amb els objectius del Pla de Foment de la Lectura en Centres Docents, mostrant-la com una activitat d'oci. D'altra banda, té com a finalitat donar a conéixer hàbits de vida saludable des de la infància en un país com Espanya, amb xifres d'obesitat infantil que assolix el 20%.

La representació de 'Sabors' s'havia programat en principi per als dies 28 i 31 de març. No obstant això, les fortes pluges van obligar al seu trasllat a unes dates amb millors previsions meteorològiques.

El cicle Joves Espectadors s'emmarca dins de la campanya 'Activem els col·els' de l'Ajuntament de Benidorm que, amb el suport de la Generalitat, proposa activitats complementàries a l'acció educatives dels centres públics, concertats i privats de Benidorm.

Teatro Infantil.