CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

04:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La dona, de 26 anys, va ser assassinada diumenge passat per la seua parella i deixa orfes a dos fills menors

Benidorm guarda un minut de silenci en repulsa pel crim masclista de Montemayor

24 maig 2022
Minuto de silencio.

L'Ajuntament de Benidorm ha convocat este migdia un minut de silenci davant la porta principal del consistori, com a mostra de repulsa i condemna a la violència masclista que s'ha cobrat la quinzena víctima mortal de 2022. Amb l'alcalde, Toni Pérez, al capdavant, la Corporació municipal ha mostrat d'esta manera el seu més ferm rebuig a esta xacra social.

En esta ocasió, la víctima ha sigut una dona de vint-i-sis anys resident en Montemayor (Còrdova), que va morir el diumenge a les mans de la seua parella. La dona tenia dos fills menors d'edat.

Els fets van tindre lloc diumenge passat, al voltant de les dos de la matinada. A eixa hora el 112 va avisar a la Policia Local i Guàrdia Civil d'una dona ferida per arma blanca. La jove va ser traslladada a l'hospital on va morir al migdia. La seua parella va pegar a fugir i va ser detingut un dia després en la localitat de San Clemente (Conca). Amb este són ja 1.145 les dones assassinades per la violència masclista a Espanya des de 2003, any en què es comptabilitza l'estadística.

La Regidoria d'Igualtat recorda que l'Ajuntament disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més, que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.