CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

12:50 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El ple votarà una moció de l'alcalde que exigix a Conselleria una solució ràpida i que incidix en la falta d'informació remesa a l'Ajuntament

Benidorm exigirà, una vegada més, la finalització de les obres pendents en l'IES Pere M. Orts i Bosch

24 maig 2022
IES Pere Maria.

El ple de l'Ajuntament de Benidorm votarà la setmana vinent una moció de l'alcalde, Toni Pérez, per a "exigir a la Generalitat Valenciana la finalització de les obres pendents en l'IES Pere M. Orts i Bosch"; unes obres que es van paralitzar fa ara quatre anys, tan sols unes setmanes després d'haver-se représ. En data de hui, tal com recull la moció, des de l'Ajuntament "continuem desconeixent per què es va paralitzar estes obres i per què no es reprenen, ni quan ho faran". D'ací ve que la Corporació "exigisca una solució ràpida que acabe d'una vegada amb la situació que viu aquesta infraestructura i especialment la comunitat educativa de l'IES Pere M. Orts i Bosch".

Ja en 2018, coincidint amb l'última paralització de les obres d'ampliació i a petició del Consell Escolar del mateix IES, el ple va aprovar per unanimitat "instar i exigir a la Conselleria d'Educació que "al més prompte possible" adoptara les mesures necessàries per a les causes que hagueren motivat la suspensió de les obres se solucionaren "de manera definitiva i amb rapidesa", i d'esta manera es reprengueren "amb plena seguretat i eficàcia".

Per a llavors, l'Ajuntament ja havia plantejat a la Conselleria que la finalització de les obres d'ampliació de l'IES Pere M. Orts i Bosch s'inclogueren en el primer Pla Edificant, perquè així l'administració local poguera encarregar-se de la seua execució. Una possibilitat, ha recordat l'alcalde, que va ser descartada per la Conselleria, assegurant que "la represa d'estes obres era imminent" i que seria la Generalitat la que les executara, alguna cosa que fins hui no s'ha complit.

L'alcalde ha assenyalat que "sobre la comunitat educativa de l'IES Pere M. Orts i Bosch pesen massa promeses i massa anuncis d'inici d'obra incomplits". I d'ací, ha agregat, que s'eleve esta nova moció a ple, ja que "no podem deixar que caiga en l'oblit aqueixa situació que estan patint des de fa massa temps la comunitat educativa, tots els que treballen dia a dia en el centre i l'alumnat del Pere M. Orts i Bosch".

Una situació, ha incidit, que "cada any que passa lògicament ha de ser pitjor, ja que les aules prefabricades que es van instal·lar van complint aniversaris i prestant un servei que no serà el més desitjable després del temps transcorregut".

Segons la mateixa documentació aportada per la Conselleria al començament de 2017, quedaria pendent d'executar el 15% de l'ampliació, atés que el 85% restant s'havia completat quan les obres es van paralitzar per primera vegada a causa del concurs de creditors de l'empresa adjudicatària.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file