CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

14

13:31 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Cel clar

NE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La ciutat guarda cinc minuts de silenci en suport i solidaritat amb la Guàrdia Civil i les famílies dels agents atropellats per una narcollanxa

Benidorm ret homenatge als dos guàrdies civils assassinats en acte de servei a Barbate

12 febrer 2024
Benidorm rinde homenaje a los dos guardias civiles asesinados en acto de servicio en Barbate

L'Ajuntament de Benidorm ha guardat este dilluns cinc minuts de silenci a les portes del Consistori en senyal de duel per la "cruel mort en acte de servei" de dos guàrdies civils en la localitat gaditana de Barbate. El tràgic succés es va produir divendres passat, quan l'embarcació de l'Institut Armat en la qual es trobaven els agents va ser envestida per una narcollanxa, causant la mort dels dos guàrdies civils i deixat a altres dos agents ferits, un d'ells de gravetat.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha encapçalat este acte en senyal de duel i respecte pels guàrdies civils assassinats i les seues famílies, acompanyat pel tinent del destacament de Trànsit de la Guàrdia Civil a Benidorm, Manuel Alberto Sánchez García; el comissari de la Policia Nacional a la ciutat, Ceferino Serrano Torres; l'intendent en cap de la Policia Local, Luis Arévalo. A ells també s'han sumat nombrosos membres d'estos cossos de Seguretat de l'Estat, edils de la Corporació municipal i veïns de la localitat.

D'esta manera, i seguint la proposta llançada per part de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), Benidorm ha traslladat públicament les seues "mostres de suport i solidaritat amb les famílies dels guàrdies civils morts i en reconeixement de la gran labor realitzada pels membres dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat".