CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

16:44 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Cada alumne rebrà 50 euros mensuals per a fer classe en alguna de les 18 acadèmies d'estudi col·laboradores fins al mes de juny

212 estudiants de Primària i ESO es beneficien de les ajudes municipals de reforç escolar

12 febrer 2024
212 estudiantes de Primaria y ESO se benefician de las ayudas municipales de refuerzo escolar

Un total de 212 estudiants benidormers que cursen estudis de 2n i 3r cicle de Primària i d'educació secundària podran beneficiar-se denguany de les ajudes municipals de reforç escolar per al que resta de curs. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat la seua concessió ajudes per al primer semestre de 2024, així com una partida de 63.600 euros que servirà per a finançar-les, segons ha explicat la regidora d'Educació, Maite Moreno.

Moreno ha indicat que estes ajudes van destinades a "minorar la despesa que les famílies realitzen en les classes que l'alumnat rep per a millorar els seus resultats acadèmics en les acadèmies d'estudi de la nostra ciutat", i tenen entre els seus objectius "col·laborar amb estes famílies i amb els centres educatius en l'objectiu comú de reduir el fracàs acadèmic".

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui la resolució definitiva d'estes ajudes, per un import total de 63.600 euros, de manera que cada estudiant rebrà una ajuda de 50 euros al mes, a comptar des del gener passat i fins al 23 de juny.

Moreno ha aclarit que "l'import corresponent a cada alumne, els noms del qual venen proposats des dels mateixos centres educatius en els quals estan matriculats, s'ingressarà directament a l'acadèmia en la qual rep les seues classes de repàs el beneficiari d'entre els 18 centres d'estudis de Benidorm adherits a la iniciativa". Este abonament es realitzarà de forma anticipada i en un únic pagament.

La regidora d'Educació ha traslladat que "amb estes ajudes, que convoquem un any més, es procura que cap estudiant de 2n i 3r cicle de Primària i d'ESO es quede ressagat en la seua progressió escolar i puga continuar rebent estes classes de reforç, en les quals es repassen els continguts treballats en els centres escolars".

Moreno ha destacat "el bon acolliment que novament ha tingut esta línia d'ajudes, tant entre l'alumnat com entre les acadèmies i centres d'estudis de Benidorm"; i ha informat que "a més de les 212 ajudes aprovades s'han denegat 58 per no complir algun dels requisits establit en les bases", com superar el nivell màxim de renda, no haver presentat tota la documentació requerida o no estar empadronat a Benidorm.

Finalment, l'edil ha recordat que "estes ajudes per a classes de reforç escolar se sumen a la resta de les subvencions que des del departament d'Educació llancem cada curs escolar per a atendre l'alumnat de Benidorm i les seues famílies, com puguen ser les de transport escolar, per a tractaments psicopedagògics o per a l'adquisició de material escolar de 2n cicle d'Infantil", entre altres.