CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

17:27 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Cel clar

SE 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

'Nadal al Museu' es desenvoluparà els tres primers dissabtes de desembre i es participarà en els tallers prèvia inscripció

Benidorm programa tres tallers d'artesania nadalenca en el Museu Boca del Calvari

27 novembre 2023
Benidorm programa tres talleres de artesanía navideña en el Museu Boca del Calvari

La Regidoria de Patrimoni Històric i Cultural, que dirigix Ana Pellicer, ha programat tres tallers gratuïts d'artesania nadalenca en el Museu Boca del Calvari, configurant així la iniciativa 'Nadal al Museu'. Els tallers es desenvoluparan en tres dissabtes consecutius del mes de desembre, concretament els dies 2, 9 i 16 en horari d'11.00 a 13.00 hores, i cadascun d'ells està dedicat a una modalitat: adorns nadalencs amb macramé, targetes nadalenques i adorns florals amb motius de Nadal.

Pellicer ha indicat que "després del gran acolliment que este estiu van tindre els diferents tallers creatius que impulsem dins del cicle 'Estiu al Museu', repetim iniciativa en estes mateixes instal·lacions en unes festes tan assenyalades i entranyables, impartint tallers amb una temàtica 100% nadalenca".

L'edil ha destacat que "a l'hora de programar estos tallers hem optat per artesans de Benidorm i voltants, per la qual cosa a més d'ampliar l'oferta cultural, creativa i d'oci de la nostra ciutat en estos dies també estem donant visibilitat a professionals locals i de la comarca".

Així, el dissabte dia 2, La Furona impartirà el taller d'adorns nadalencs amb macramé; el dia 9 serà 'Taronja&Fusta' qui s'encarregue del de targetes nadalenques; mentre que Florísima s'encarregarà del taller d'adorns florals de Nadal el dia 16.

Els interessats a participar hauran d'enviar un correu amb l'assumpte "Nadal al Museu" al correu electrònic museobocacalvari@benidorm.org. Les places són limitades en tots els tallers i la inscripció i reserva es realitzarà per ordre de sol·licitud.

Pellicer ha significat que "amb esta mena d'activitats dinamitzem encara més nostre Museu, que en este moment acull a més una interessantíssima exposició del fotògraf Manuel Outumuro".