CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

10:48 AM

HORA BENIDORM

15ºC

Poc núvol

SO 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'entrada és gratuïta amb invitació, que podrà recollir-se els dies 23 i 24 en les regidories de Cultura i Igualtat

Benidorm oferix el divendres l'espectacle de dansa 'Jo i l'altra' dins de la programació del 25-N

22 novembre 2023
Benidorm ofrece el viernes el espectáculo de danza ‘Yo y la otra’ dentro de la programación del 25-N

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Benidorm oferirà divendres que ve 24 l'espectacle de dansa 'Yo y la otra' de la companyia Pilar Andújar, que tindrà lloc a l'auditori del Centre Cultural a partir de les 20 hores. Este espectacle forma part de les activitats 'Cultura per la Igualtat' que durant l'any realitzen les regidories de Cultura i Igualtat i s'inclou en la programació elaborada amb motiu del 25-N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Des de la Regidoria han informat que l'entrada és gratuïta amb invitació, que es podrà recollir els dies 23 i 24 en les Regidories de Cultura i Igualtat de 9 a 13 hores. Només es podrà recollir un màxim de dos invitacions per persona.

'Jo i l'altra' és un musical femení que conjumina el flamenc i la dansa contemporània, el teatre i la música. Parla de la cerca de consciència d'un mateix incloent-hi tots els personatges foscos que ens habiten.

D'altra banda, també dins de la programació del 25-N, demà dijous tindrà lloc la col·locació de la pancarta 'Benidorm contra la Violència de Gènere' al balcó de l'Ajuntament a les 11 hores. A la vesprada a les 20 hores en el centre social José Llorca Linares es representarà l'obra de teatre 'La meua vida gira al voltant de 500 metres'.

Es tracta d'un drama poètic escrit per Inmaculada Alvear que introduïx a l'espectador en l'ambient d'una família que conviu diàriament amb la violència de gènere. Durant el transcurs de l'obra es viu l'evolució d'un matrimoni (Antonio i Chiqui) i la filla de tots dos (María). Per a això, i com a denúncia a la falta de crítica social que en molts casos existix, l'espectador entra a cegues a la sala i només percep el desenvolupament de l'obra a través de l'olfacte i de l'oïda, la qual cosa permet explorar diferents maneres d'expressar el text, jugant amb les distàncies, amb l'ambient sonor i amb la relació entre els actors i el públic.