CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

02:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La subvenció, finançada al 100% per la Diputació, pretén minimitzar l'impacte de la crisi causada per la guerra d'Ucraïna

Benidorm destinarà 647.000 euros en ajudes a pimes i xicotets empresaris i autònoms

22 novembre 2023
Benidorm destinará 647.000 euros en ayudas a pymes y pequeños empresarios y autónomos

L'Ajuntament de Benidorm destinarà 647.278 euros en ajudes a pimes, micropimes, autònoms i professionals per a minimitzar l'impacte econòmic causat per l'actual crisi energètica i d'increment de costos motivada per la guerra d'Ucraïna. Estes ajudes seran finançades al 100% per la Diputació Provincial d'Alacant, segons es recull en la Resolució de la convocatòria, publicada en el BOP del passat 19 de setembre.

Ara, la Junta de Govern Local (JGL) de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat les bases reguladores de la concessió d'estes ajudes, i també l'aprovació de la despesa necessària per a estes. La resolució ja s'ha enviat al BOP i una vegada publicada s'obrirà un termini de cinc dies perquè els interessats puguen presentar les seues sol·licituds.

la regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha destacat la "sensibilitat d'este govern i de la Diputació amb el teixit productiu i l'emprenedoria, especialment en els moments d'incertesa i dificultats econòmiques com el que estem travessant ara". En eixe sentit, l'edil ha insistit que el suport a les empreses i emprenedors "sempre ha sigut una prioritat per a este Ajuntament".

Gómez ha recordat que l'obligació de les administracions és la d'estar "al costat del teixit productiu", especialment en situacions de crisis com l'actual "en la qual veiem que els costos i preus pugen de manera contínua". Per això, la regidora d'Ocupació ha volgut deixar clar que tant l'Ajuntament com la Diputació "assegurem que continuarem atenent i fent costat al nostre sector productiu per a reforçar-lo en els moments difícils".

En la seua opinió, "en una conjuntura econòmica com l'actual, es fa encara més necessari que mai facilitar i afavorir el correcte desenvolupament de les seues activitats econòmiques per a continuar creant ocupació i donar continuïtat a les empreses de tota mena i grandària". D'esta manera, "vam mostrar una vegada més el nostre suport als professionals, empreses i autònoms que aposten per la seua activitat a Benidorm, sobretot en situacions de crisi econòmica".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Mónica Gómez
Audio file