CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

04:48 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Dos brigades realitzen estes labors que es prolongaran durant la primera quinzena de setembre

Benidorm inicia una campanya de neteja i desbrossament de camins rurals, vessants i pàrquings dissuasius

31 agost 2023
Benidorm inicia una campaña de limpieza y desbroce de caminos rurales, laderas y parkings disuasorios

La Regidoria de Neteja Viària de l'Ajuntament de Benidorm ha posat en marxa una campanya de neteja i desbrossament de "camins i partides rurals, vessants de l'entorn de la Serra Gelada, especialment en les proximitats de La Creu, i pàrquings dissuasius, que fins hui han estat plens", segons ha informat hui l'edil de l'àrea, Luis Navarro. A més, també s'ha aprofitat per a donar un repàs a les entrades i eixides de la ciutat.

Navarro ha indicat que "esta campanya se sol fer cada any sempre al final dels mesos més forts de l'estiu", i ha detallat que a esta actuació hi ha destinades "dos brigades de sis operaris" de la concessionària Foment de Construccions i Contractes (FCC) en "torns de matí i vesprada". L'edil ha assenyalat que les labors de neteja i desbrossament més complexes són les que afecten l'entorn de La Creu de la Serra Gelada, on els operaris treballen amb arnesos i altres sistemes de seguretat.

La previsió és que els treballs de la campanya, que s'han iniciat esta setmana, es prolonguen durant la primera quinzena de setembre.

L'edil ha recordat que "més enllà de les actuacions incloses en la campanya, qualsevol incidència es pot comunicar en el correu limpiezaviaria@benidorm.org".

Esta campanya de neteja i desbrossament dels accessos i l'entorn rural de Benidorm completa els treballs que en les últimes setmanes s'han dut a terme en els trams urbans dels barrancs Barceló, Derramador i Murtal per a minimitzar els efectes de possibles pluges torrencials. Estes labors, realitzades per la concessionària Hidraqua, s'han centrat en la retirada d'estris, desbrossament de vegetació i neteja de canyes seques en estos barrancs.

Audios relacionados
Corte voz 1 Luis Navarro
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Luis Navarro
Audio file