CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

01:01 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Desenes de persones s'han sumat a la convocatòria en el segon dia de dol oficial decretat després del sinistre

Benidorm guarda silenci per les víctimes del devastador incendi de València

24 febrer 2024
Minuto de silencio

Desenes de persones s'han concentrat al migdia de hui en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya, on se situa l'Ajuntament de Benidorm, per a guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del devastador incendi de dos torres d'habitatges en el barri valencià de Campanar.

La primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer, ha presidit esta concentració silenciosa, que s'ha reproduït en tots els municipis de la Comunitat Valenciana, acompanyada de nombrosos edils de la Corporació municipal i d'altres càrrecs públics que s'han sumat a la convocatòria. Entre ells, el secretari autonòmic d'Habitatge de la Generalitat Valenciana, Sebastián Fernández; o el diputat autonòmic Mario Villar.

Per la seua banda, l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, s'ha desplaçat fins a València per a participar allí en el minut de silenci que també s'ha celebrat en la capital del Túria i, d'esta manera, traslladar personalment les seues condolences en nom de la ciutat a les autoritats i tots els afectats per esta tragèdia, que fins al moment suma deu víctimes mortals.

L'Ajuntament de Benidorm va decretar ahir, divendres, tres jornades de dol oficial, col·locant les seues banderes oficials a mitja asta. Igualment, el primer va expressar el respecte i la solidaritat de tota la ciutat amb els deu morts i els seus familiars i amics; amb els ferits i amb les persones que ho han perdut tot en este sinistre, que ja és una de les majors tragèdies que ha viscut València en la seua història més recent.

Addicionalment, Toni Pérez va traslladar l'agraïment a bombers, Policia i a tots els professionals i voluntaris de servicis sanitaris i d'emergències que estan treballant intensament estos dies per a atendre i fer costat als afectats.

Minuto de silencio