CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

22:44 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

SO 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En esta ocasió, l'instrument protagonista del Concurs serà la marimba

Benidorm convoca el Curs i Concurs internacionals de música del 3 al 8 de juliol

20 gener 2022
Benidorm convoca el Curso y Concurso internacionales de música del 3 al 8 de julio

Del 3 al 8 de juliol, la música clàssica torna a Benidorm amb el Curs i el Concurs internacionals de música que assoliran enguany la seua trenta-tresena i vint-i-tresena edició, respectivament.

El Curs Internacional de Música es desenvoluparà en sis especialitats instrumentals: violoncel, piano, trompeta, violí i marimba, conduïdes respectivament pels mestres Michal Dmochowski, Angel Sanzo, Luis González, Savva Fatkulin, Simón Diricq i Conrado Moya, als qui acompanyaran els pianistes repertoristes Graham Jackson (violoncel), Pepe Gallego (trompeta), Francisco Martí (saxofon) i Liza Yaroshinskaia (violí).

El curs està dirigit a estudiants de música de tot el món els qui, a més de rebre classes d'estos mestres, podran assistir als concerts interpretats pels professors i alumnes més avantatjats programats durant tota la setmana. Recitals als quals també podran assistir els veïns o visitants que durant la setmana s'acosten a la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm.

Els alumnes es podran inscriure en el Curs fins al 30 d'abril en les seues dos modalitats: Actius o Oïdors. La matrícula en el primer cas és de 200 euros i de 50 en la segona. D'altra banda, l'Ajuntament, com sempre, becarà als participants, professors o alumnes, del Conservatori Professional Municipal de Música 'José Pérez Barceló' amb el 100% de la matrícula als docents i amb el 50% als estudiants de la modalitat activa i amb el 100% en la d'oïdores a tots dos.

Concurs Internacional de Música

El Concurs Internacional de Música d'enguany es dedicarà a la marimba, instrument de percussió consistent en una sèrie de làmines de fusta de diferents grandàries disposades de major a menor que es colpegen amb malls per a produir les notes musicals.

Poden participar en el Concurs els alumnes inscrits en el Curs Internacional de Música en la modalitat d'actius. Els estudiants competiran pel primer premi, Premi Especial de l'Ajuntament de Benidorm, consistent en la contractació per a l'execució del Concert d'Obertura del Curs de 2023, un concert a l'Escola Superior de Música d'Alt Rendiment (*ESMAR) de València i un paquet de baquetes de Marimba One de la sèrie Conrado Moya, donat per Marimba Festiva.

El segon premi consistirà en un val de 500 euros en material musical donat per la botiga d'instruments Consolat de Mar de Benaguasil (València) més un segon lot de baquetes. El tercer, 200 euros de partitures i llibres de l'especialitzada Editorial Piles, també de València, més 200 en material musical donats per NEOMúsica de Bunyol. A tots els premiats, a més, se'ls hi entregarà un diploma acreditatiu.