CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

15:51 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Cel clar

NE 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament escometrà huit actuacions per a crear entorns còmodes, utilitzables i practicables per a totes les persones

Benidorm aprova el projecte de 'Millora de l'Accessibilitat 2022' amb un pressupost de 835.964 euros

02 agost 2022
Benidorm aprueba el proyecto de ‘Mejora de la Accesibilidad 2022’ con un presupuesto de 835.964 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Benidorm ha aprovat el projecte denominat 'Millora d'Accessibilitat 2022' que s'emmarca en el Pla d'Accessibilitat Universal de Benidorm i en el Pla d'Accessibilitat Turística. Es tracta d'instruments "claus i vertebradors" de les actuacions tendents al fet que Benidorm "avance en el seu concepte de ciutat com a espai per a la convivència, per a crear entorns compressibles, utilitzables i practicables per totes les persones", ha explicat l'alcalde Toni Pérez.

Eixe aspecte ha creat la necessitat d'actuar en diversos àmbits del terme municipal "amb la finalitat de garantir la seguretat i comoditat dels usuaris de les vies públiques". L'actuació, ha assenyalat el primer edil, consistix "en la millora de les condicions de mobilitat i accessibilitat" de diferents zones del municipi.

Pérez ha subratllat que en els últims anys l'Ajuntament ha emprés una política d'accessibilitat basada en l'adequació dels espais públics a persones que presenten "qualsevol discapacitat" i per a això s'han adoptat mesures com el guiat en estos espais, la implantació de plataformes úniques o avisos acústics per a persones sordcegues en els semàfors.

També ha recordat que l'abril de 2019 es va aprovar el Pla d'Accessibilitat Universal per a adequar espais viaris municipals a persones amb discapacitat motriu o visual, i recentment també es va aprovar el Pla d'Accessibilitat Turística per a potenciar i promocionar la ciutat com un referent per al turisme per a persones amb discapacitat. "La veritat és que any rere any este equip de govern està destinant mitjans econòmics per a aconseguir la millora contínua dels vials i espais públics" ha apuntat l'alcalde.

L'objectiu d'este Pla de Millora de l'Accessibilitat és assolir l'Itinerari per als vianants Accessible (IPA) i això passa, ha precisat Toni Pérez, "per intervencions per a augmentar l'ample de les voreres, la creació de orelletes en interseccions i el foment de la plataforma única".

Segons consta en el projecte aprovat, el Pla de Millora de l'Accessibilitat es desenvoluparà a través de huit actuacions. La primera d'elles es realitzarà al carrer Infiesto. La segona tindrà lloc en l'avinguda de les Llimes i al carrer Marqués de Comillas. Les dos següents s'escometran als carrers Pescadors i Santa Faç.

La cinquena actuació serà en l'avinguda Alfonso Puchades; la sisena al carrer Sierra Dorada i les dos últimes intervencions es faran en el Camí Pla de la Caserna i al carrer Abad de Tormes.

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 4 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 5 Toni Pérez
Audio file