CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

16:57 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

E 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde Toni Pérez els ha donat la benvinguda i desitjat un feliç servici a Benidorm

Benidorm comptarà a l'agost amb 4 agents de la Police Nationale de França i de la Policia de Segurança Pública de Portugal

02 agost 2022
Policías de Francia y Portugal.

Agents de la Policia Nacional, de la Police Nationale de França i de la Policia de Segurança Pública de Portugal, en el marc del projecte "Comissaries Europees" i com a reforç de l'Operació Estiu 2022, patrullen conjuntament a Benidorm per a incrementar l'atenció als ciutadans estrangers i garantir una major seguretat als turistes. Es tracta d'un procés de col·laboració internacional en el qual, com en ocasions anteriors, efectius estrangers són destinats a zones de gran afluència turística, com Benidorm, durant els mesos d'estiu.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, ha salutació este matí als nous agents francesos i portuguesos que des de hui s'han integrat en els efectius policials desplegats este estiu a Benidorm.

Durant uns minuts ha departit amb ells, donant-los la benvinguda a Benidorm i desitjant-los un feliç servici a la ciutat. Li acompanyaven comandaments i efectius del Cos Nacional de Policia a Benidorm, amb el comissari Ceferino Serrano Torres, i el regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Benidorm Lorenzo Martínez Sola

Els quatre agents patrullen amb els seus respectius uniformes nacionals, de tal manera que són fàcilment recognoscibles pels ciutadans procedents de tots dos països. Ho fan a peu i en vehicles, integrats en equips amb agents de la Policia Nacional espanyola. Tenen com a missió previndre la delinqüència en la via pública prenent contacte amb els ciutadans en general, però particularment amb els turistes de les seues nacionalitats, als qui assistixen en labors de traducció i als qui ajuden en qualsevol altra situació.

Estos policies estrangers patrullen, a més, amb el seu uniforme de servici nacional, de tal manera que són fàcilment recognoscibles pels ciutadans procedents de tots dos països.