CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

22

01:52 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha habilitat 80 abonaments de setembre a novembre

Benidorm amplia fins al dia 29 el termini per a sol·licitar l'abonament trimestral del pàrquing públic de l'Aigüera

14 setembre 2023
Benidorm amplía hasta el día 29 el plazo para solicitar el abono trimestral del parking público de l’Aigüera

L'Ajuntament de Benidorm ha ampliat fins al pròxim 29 de setembre el termini per a sol·licitar l'abonament trimestral per a vehicles tipus turisme en l'aparcament públic municipal de l'Aigüera, segons ha informat hui el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz. La decisió s'ha adoptat després que una vegada finalitzat el termini ordinari no s'haja completat el contingent de 80 abonaments previstos inicialment.

Muñoz ha traslladat que "estos abonaments són per als mesos de setembre, octubre i novembre", i que "els titulars de la targeta de Resident tenen un preu bonificat sobre l'original, continuant així amb la política de l'Ajuntament d'oferir avantatges a les persones empadronades a Benidorm". D'esta manera, el preu de l'abonament de 24 hores trimestral és de 254,35 euros, mentre que la tarifa bonificada és de 160,47 euros. En tots dos casos, l'abonament es farà efectiu en un pagament únic per l'import dels tres mesos a realitzar en el termini de cinc dies des que la sol·licitud siga estimada.

El regidor ha explicat que en les bases, disponibles en https://benidorm.org, s'establixen els criteris d'adjudicació per a tots els ciutadans que presenten la seua sol·licitud; i ha puntualitzat que els abonaments s'assignaran als sol·licitants que complisquen els requisits exigits fins a aconseguir el nombre d'abonaments oferit.

Les sol·licituds han de dur-se a terme presencialment en el registre general de l'Ajuntament (de 09.00 a 14.00 hores) o utilitzant el Registre Electrònic dirigit a Espai Públic en https://sede.benidorm.org/web/guest/registro-electronico.

Les persones interessades hauran d'aportar la sol·licitud de l'abonament i indicar si complixen les condicions per a la bonificació per resident, qüestió que verificarà l'Ajuntament. Únicament es podrà sol·licitar un abonament per a una matrícula per registre i que només podrà estacionar, exclusivament, el vehicle indicat en la sol·licitud. L'estimació de la sol·licitud es comunicarà via telefònica o SMS al número de telèfon presentat.

La contractació d'un abonament no implica la reserva de plaça pel que l'abonat podrà aparcar el seu vehicle en qualsevol que estiga disponible. Tampoc dona preferència d'entrada a l'aparcament si hi haguera altres vehicles esperant amb anterioritat.

Tal com ha indicat Muñoz, "són diverses les millores i novetats que s'han implantat en esta nova fase de gestió, com la instal·lació de més càmeres de vigilància, del sistema de guiat de trànsit i de localització de places lliures, places amb càrrega per a vehicles elèctrics, per a vehicles amb remolcs o places més àmplies dirigides a vehicles familiars amb carrets de xiquets, entre altres.