CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

08:13 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els penyistes percebran 33.000 euros que es destinaran a l'organització del Carnestoltes, Dia de la Mona i Acampada de Penyes

Ajuntament i Associació de Penyes rubriquen la seua col·laboració amb un conveni

14 febrer 2023
Firma de Convenio de Fiestas

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, i el president de l'Associació de Penyes 'Verge del Sofratge', Ramón Cano, han estampat les seues signatures hui en un nou conveni de col·laboració pel qual el col·lectiu fester, el més nombrós de la ciutat, rebrà una subvenció de 33.000 euros de les arques públiques. A l'acte ha assistit també el regidor de Festes, Jesús Carrobles.

Amb este conveni, l'Ajuntament reconeix la important labor que duen a terme els penyistes en l'organització del Carnestoltes de Benidorm que tindrà lloc este cap de setmana, amb les seues dos desfilades (infantil i adult), revetla i el posterior Soterrament de la Sardina que precedirà a la Quaresma.

Així mateix, el conveni signat estén la col·laboració entre Ajuntament i Associació de Penyes a l'organització de dos dels esdeveniments més significatius de l'any fester a Benidorm: la celebració del Dia de la Mona i la tradicional Acampada de Penyes.