CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

21:19 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Poc núvol

N 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'entitat també va distingir a l'expresident d'Hosbec, Toni Mayor, i a Carlos Párraga, de l'hotel Alameda

Acumafu reconeix a Toni Pérez amb el seu premi 'Mayor 2023' pel seu treball i solidaritat amb els veïns de la Comunitat de Madrid

07 febrer 2024
Premio Acumafu 2023

L'Associació Cultural de Majors de Fuenlabrada (Acumafu) ha premiat a l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, en la primera edició dels seus premis 'Mayor 2023', que també han reconegut la figura de l'expresident d'Hosbec, Toni Mayor, i de Carlos Párraga, per haver sigut el primer a posar el seu establiment, l'hotel Alameda, a disposició de l'associació durant les primeres obertures en la pandèmia. El premi a l'alcalde li va ser entregat pel seu treball i solidaritat amb els veïns de la Comunitat de Madrid.

L'acte va tindre lloc ahir a la vesprada en el saló de Plens de l'Ajuntament, on el president de Acumafu, Marcelo Cornellà, que també és president de la Federació Espanyola de Defensa de les Persones Majors i Defensor del Major, va recordar, en primer lloc, quan van triar Benidorm per a ser el seu primer destí quan es poguera eixir a viatjar en l'època de la Covid-19. "Ens semblava important i ho vam fer de manera segura" i va rememorar la gran expectació "amb onze televisions esperant-nos a l'arribada i molts mitjans de comunicació", que es va traduir en 243 reportatges.

Cornellà ho va qualificar de "passar pàgina després de la tragèdia" i va assenyalar que per a això la millor destinació és Benidorm "perquè ací no existix la soledat i té la millor hospitalitat amb els majors".

Per la seua banda, l'alcalde va agrair el reconeixement i va ressaltar que "a Benidorm la gent se sent còmoda". Pérez va posar en valor que Acumafu "va vindre a Benidorm quan l'estàvem passant malament, quan li déiem a la gent 'Queda't a casa' i després 'Benidorm t'espera'. I ací va aparéixer Acumafu". Per això l'alcalde va insistir que "vam fer el que havíem de fer, que era rebre a aquell primer autobús".

"El que van fer té un mèrit que mai podrem agrair del tot" va finalitzar el primer edil.

Per a acabar, Marcelo Cornellà va voler aprofundir en què l'associació que presidix "continuarà impulsant els viatges a Benidorm, que actualitzarem per a donar un millor servei i que esta ciutat sempre estarà en el nostre cor".