CIUTADÀ

EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

18:35 PM

HORA BENIDORM

14ºC

Poc núvol

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La dona, de quaranta-quatre anys i amb dos fills d'una anterior relació, va ser assassinada per la seua parella de diverses punyalades al coll

Benidorm mostra la seua més ferma condemna i repulsa pel crim masclista comés en el veí municipi de l'Alfàs del P

07 febrer 2024
Minuto de silencio en el Ayuntamiento de Benidorm.

L'Ajuntament de Benidorm ha expressat hui dimecres la seua absoluta repulsa i condemna per l'últim assassinat masclista que ha tingut lloc en el veí municipi de l'Alfàs del Pi. El rebuig s'ha materialitzat amb una concentració silenciosa en la plaça de l'Ajuntament, que ha estat encapçalada per la primera tinenta d'alcalde, Ana Pellicer. Al costat d'això, la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i nombrosos membres de la corporació municipal han mostrat la repulsa unànime a este crim.

La víctima és una dona de quaranta-quatre anys el cos dels quals va ser trobat ahir al matí per la Guàrdia Civil després d'obrir a la força la porta de l'habitatge en la qual residia amb el seu agressor. El cadàver presentava diverses punyalades en el coll. El presumpte autor, de cinquanta-dos anys i amb antecedents per denúncies per maltractaments d'una parella anterior, ja ha sigut detingut per la Guàrdia Civil en un club d'alternació de la localitat de Coix, a la Vega Baixa.

D'esta manera, enguany ja han perdut la vida a conseqüència de la violència masclista tres dones. Des de 2003, any en què van començar a comptabilitzar-se les víctimes, 1.243 dones han sigut assassinades per violència de gènere.

La Regidoria d'Igualtat, que té delegada la regidora Ángela Zaragozí, recorda que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, reitera una vegada més que les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.