Retrobament dels M-Clan més íntims amb el seu públic a les Benidorm Summer Nights

L'acústic dels de Múrcia convoca a més de 500 persones en un Julio Iglesias adaptat a les exigències de la pandèmia
0
0
Retrobament dels M-Clan més íntims amb el seu públic a les Benidorm Summer Nights
Retrobament dels M-Clan més íntims amb el seu públic a les Benidorm Summer Nights

El 18 de juliol serà el torn de Carlos Sadness

L'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera ha sigut el lloc triat per al retrobament dels M-Clan amb el seu públic més fidel a Benidorm. Un concert íntim i acústic amb el qual els de Múrcia han sabut adaptar-se a la pandèmia, tornar als escenaris després de més de dos anys de separació i regalar al respectable més de dos hores d'emocions al ritme de les seues guitarres.

Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez celebren el vinté aniversari del llançament de 'Sin enchufe', treball que els va llançar a la fama nacional, amb una gira amb parada al Benidorm Summer Nigths i que els portarà a recórrer bona part de la geografia nacional este estiu.

En el Juliol Iglesias no es van trobar a faltar ni els balls col·lectius, ni els salts en l'amfiteatre. L'organització, coordinada des de la Regidoria de Festivals i Esdeveniments pel seu responsable, Jesús Carrobles, ha procurat (i aconseguit) la creació d'un entorn segur que garantix la distància social exigida per la pandèmia i, per descomptat, el millor espectacle.

Amb un aforament reduït, adaptat a la normativa, amb un màxim de 800 persones, l'espai s'ha distribuït en zones de llotja per a dos persones, graderies laterals amb grups de dos cadires; i graderies centrals parcel·lades amb taules que poden ser ocupades per tres o quatre persones. El recinte, amb corredors d'entrada i eixida, disposa, a més, de dispositius de repartiment de gel hidroalcohòlic i és desinfectat abans i després del concert.

La pròxima cita del Benidorm Summer Nights serà amb Carlos Sadness, el 18 de juliol. Li seguirà Ara Malikian, el 23; Martita de Graná, el 24; Coc Malla, el 25; Comandante Lara, el 24 d'agost; Los Secretos, el 25 i Amaral, el 29. El festival té pendent encara la possible incorporació d'altres artistes al cartell. Les entrades es poden adquirir en http://produccionesbaltimore.es/benidorm-summer-nights/