EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

22:09 PM

HORA BENIDORM

22ºC

Núvol con lluvia escasa

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

55%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Renovació de l'enllumenat públic

24 gener 2024

L'Ajuntament de Benidorm es va marcar com a prioritat escometre la renovació de l'enllumenat exterior de la ciutat, amb l'objectiu d'aconseguir no sols estalvi econòmic, sinó també una millora substancial en l'eficiència energètica, derivada de la reducció d'emissions de diòxid de carboni procedents de la il·luminació viària.

Benidorm ha fet un pas més per a convertir-se en Smart City a través de la renovació del seu enllumenat públic. El projecte, en la seua primera fase, s'ha desenvolupat en la Zona Centre, sota criteris d'estalvi i eficiència energètica.

Quines són les etapes del projecte?

Etapa 1
Reemplaçament de les lluminàries actuals per lluminàries de major rendiment equipades amb tecnologia LED.

Etapa 2
Ampliació dels equips elèctrics i electrònics dels centres de comandament per a permetre el monitoratge dels quadres i punts de llum. També s'ha promogut la substitució dels quadres més antics perquè siguen compatibles amb la nova tecnologia implantada.

Etapa 3
Implementació del sistema centralitzat de telegestió per a monitorar l'estat de l'equipament instal·lat i la regulació de la intensitat dels punts de llum individualment o per grups.

Sistema de telegestió

Este sistema permet el monitoratge i control del nou enllumenat públic per a poder regular individualment el flux lluminós i els horaris d'encesa i apagat de cada punt de llum, i fins i tot tindre informació del consum individual, detectant les possibles desviacions de consum o avaries.

 

Baixa

Dossier Enllumenat IDAE Fase I