EL TEMPS A BENIDORM ARA

20

11:50 AM

HORA BENIDORM

24ºC

Cel clar

S 25km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Mirador de la Música

04 abril 2024

El Mirador de la Música, además de canciones e intérpretes, es el homenaje de Benidorm a las canciones, intérpretes y profesionales del sector musical que, junto a los benidormenses, hicieron y hacen posible el Festival de Benidorm y el Benidorm Fest. 

Se puede disfrutar de él en el Paseo de Tamarindos, al final de la playa de Poniente, y profundizar en la historia de ambos festivales escuchando este post.

Audios relacionados
Post Mirador de la Música
Audio file

(Post Mirador de la Música)

Des d'este Mirador, enfront del més brillant i sensacional skyline del Mediterrani, Benidorm, la ciutat destinació turística per excel•lència, ret homenatge a la música i a les cançons; als seus festivals, que tant han projectat la seua imatge.

Davant la ciutat que més i millor ha sabut entendre el pressentiment del turisme i ha aconseguit ser icona i referent d'oci, gaudi i felicitat, Benidorm commemora els seus grans esdeveniments musicals –Festival de Benidorm i Benidorm Fest– sorgits en dos moments crucials de la història de la ciutat, per a Espanya, Europa i el Món.

És la projecció de la música cap a l'èxit que acompanya la imatge de Benidorm; són les cançons, composicions musicals per a la veu, les que proclamen els èxits; són els seus intèrprets la personificació del triomf. Des d'este Mirador de la Música Benidorm trau el cap també a l'èxit de tots ells.

Ací, en este Mirador de la Música, a més de cançons i intèrprets, hi és l'homenatge de Benidorm als compositors, músics i coreògrafs, arranjadors, lletristes i intèrprets que busquen que cada estrofa i cada nota construïsca el ritme necessari per a pujar, esglaó a esglaó, fins al cim de l'escala de l'anhelada fama; als professionals dels mitjans de comunicació –premsa, ràdio, cinema i televisió– que van trobar en el Festival de Benidorm i troben al Benidorm Fest el millor moment perquè les seues informacions i cròniques constaten la grandesa i el glamur de les nits de festivals de Benidorm; i a la legió de cossos de ball, projectistes, tècnics de so i il•luminació, tramoistes, fusters, electricistes i col•laboradors que van fer i fan possible que els dissenys escènics siguen el marc d'excel•lència del Festival de Benidorm i del Benidorm Fest.

I molt especialment als centenars de benidormers que es van afanyar i afanyen, des de tots els sectors imaginables de la ciutat, per fer que les nits de Benidorm, en els seus festivals de música, siguen sempre irrepetibles, secundant, igual que el públic, esdeveniments com el Festival de Benidorm i el Benidorm Fest, que sempre seran seus.

Tot això i molt més és, representa i són el Festival de Benidorm i el Benidorm Fest; cadascun en el seu moment constituïxen l'esdeveniment més gran musical espanyol del seu temps. Tots dos brillen amb llum pròpia i ací, en el Mirador de la Música.

Presidit per la Sirenita de Benidorm, està l'homenatge de Benidorm a quants van aconseguir el preuat trofeu d'or.

Al costat del gran Micròfon de Metall, el reconeixement de Benidorm a quants, guanyant este singular trofeu, han obtingut el premi de representar a Espanya en el Festival d'Eurovisió.
 

Dades de Contacte

Dirección
Paseo de lo Tamarindos

Enllaços d'Articles