EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

20:09 PM

HORA BENIDORM

15ºC

Núvols alts

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El bon ambient va presidir una jornada que es va allargar fins a la matinada en la plaça de S. M. els Reis d'Espanya

'Verí en la pell' s'alça amb el primer premi de la desfilada de Carnestoltes en el qual van lluir 55 grups i sis participants en categoria individual

19 febrer 2023
Carnaval 2023 Benidorm
Carnaval 2023 Benidorm

En la desfilada infantil es va imposar 'La història interminable' en la categoria de grups i 'El camaleó' en individual.

La festa de Carnestoltes va recuperar ahir tota la seua esplendor a Benidorm amb unes desfilades, infantil i adult, de molt de mèrit, gran participació i amb unes enormes ganes de passar-s'ho bé i deixar arrere els anys en què no es va poder celebrar amb normalitat.

Al voltant d'un miler de persones van participar en la nit d'ahir dissabte en la desfilada adult Benidorm, organitzat per l'Associació de Penyes Verge del Sofratge i que va recórrer diversos carrers del centre de la ciutat per a acabar en la plaça de Ses Majestats els Reis d'Espanya amb una festa fins a la matinada. Una marxa que va ser seguida per una gran multitud de persones en el seu recorregut i que va finalitzar en la carpa de l'Associació, completament abarrotada.

Des de les nou i mitja de la nit, 55 grups i sis participants en categoria individual, van protagonitzar una desfilada multitudinària que va omplir el recorregut de color, una gran faena darrere en la confecció dels vestits i, sobretot, molt de sentit de l'humor. La desfilada va començar amb l'aparició de la Reina Major Angèlica Morenilla i la seua cort d'honor i després d'elles els membres de la Comissió de Festes Majors Patronals 2023.

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez; l'edil de Festes, Jesús Carrobles; així com diversos membres de la corporació municipal van acudir a presenciar la desfilada, disfressats de vikings i sent els encarregats d'atorgar posteriorment els premis als guanyadors, al costat de la Reina Major, el president de la Comissió de Festes, Vicente Solaz, el president de l'Associació de Penyes, Ramón Cano i membres del jurat.

En la categoria de grups, el guanyador va ser 'Verí en la pell', els qui es van alçar amb el primer premi, de 1.000 euros, gràcies a la seua posada en escena d'unes elaborades aranyes. El segon premi va ser per a 'Volen papallones' amb un premi de 750 € i el tercer premi va anar a parar a les mans de 'La mar de Benidorm' que van aconseguir 500 €. La resta de premis van ser en el següent ordre: 'Mad Max Apocalipsi' (400 €), 'Elegància musical' (300 €), 'Guerrers de la tikiscencia' (150 €), 'Ocells fantàstics' (100 €) i 'Les aranyes i els seus guardians' (100 €).

Els guanyadors en categoria individual van ser 'Bye bye' amb un premi de 300 €, el segon lloc per a 'Carrusel' dotat de 200 € i el tercer premi va ser a les mans de 'Minies' que va obtindre 100 euros.

Al final de la desfilada, en la carpa de l'Associació de *Penyes va tindre lloc una festa presentada i amenitzada per Aitor Belda, dels 40 i Radio Benidorm, en la qual com al llarg de tot el dia, també va haver-hi barra a preus populars. A més, enguany, com a novetat, l'Associació de Penyes va ferun 'tardeo' en la mateixa plaça de S. M. els Reis d'Espanya.

Benidorm acomiadarà el Carnestoltes el dimarts 21 de febrer amb el Soterrament de la Sardina, que començarà a les 21.30 hores en la Plaça Major.

Carnestoltes Infantil.

Al matí va tindre lloc el Carnestoltes Infantil amb la participació de 42 grups i una trentena de disfresses individuals, així com va lluir la reina infantil Daniela Talavera i la seua cort d'honor infantil, que van encapçalar la desfilada.

En la categoria de grups el guanyador va ser 'La història interminable', de membres de la penya Sembrant Festa, que és el quart any consecutiu que s'alça amb el primer premi, dotat amb 300 €. El segon, de 200 euros, va anar per a 'Record de Benidorm' i el tercer va ser 'ex aequo', amb un premi de 100 euros per a cadascun per a 'safari' i 'Alícia al país de les meravelles'.

En la categoria individual el guanyador va ser la disfressa 'El camaleó' (100 €), el segon va ser per a 'La Reina dels contes' (75 €) i el tercer premi va ser per a 'El transformer' (50 €).