EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

01:44 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Escola de la Rondalla de 'La Barqueta', dirigida per José Antonio Pastor Ruiz, interpreta peces d'Hisaishi, Soutullo, Vert i Txaikovski

Trobada a Benidorm d'escoles de corda polsada de la Marina Baixa

22 maig 2023
Concierto en Sant Jaume i Santa Anna.
Concierto en Sant Jaume i Santa Anna.

L'església de Sant Jaume i Santa Anna ha acollit un concert organitzat per la Federació d'Orquestres i Rondalles de Pols i Pua de la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, en la qual han intervingut l'Escola de la Rondalla de l'Associació Cultural Recreativa 'La Barqueta' i l'Escola de l'Orquestra de Pols i Plectre de l'Ateneu Musical de la Vila Joiosa.

El temple, pràcticament ple, ha proposat, una vegada més, un acte cultural obert al públic al qual han assistit el regidor de l'àrea, Jaime Jesús Pérez i altres membres de la Corporació; les reines Major i Infantil Angèlica Morenilla i Daniela Talavera; el president de la Comissió, Vicente Solaz, i el de 'La Barqueta', Francisco Llorens, 'Paco Rosera'.

L'Escola de l'Orquestra de Pols i Plectre del Ateneu Musical de la Vila Joiosa, sota la direcció de Fernando Fernández, ha interpretat el pasdoble 'Ecos del albaicín', de Camilo Cano; Chau París y libertango', d'Astor Piazzolla; i una selecció de temes de Nino Bravo.

Per la seua banda, l'Escola de la Rondalla de 'La Barqueta' ha tocat  'El castillo ambulante', de Joe Hisaishi; 'El regalo de boda', de Reveriano Soutullo i Joan Vert; 'Andante cantable' de Piotr Ilich Txaikovski, sota la batuta de José Antonio Pastor Ruiz.

Finalment, totes dos formacions van ajuntar els seus instruments amb 'La vida és bella', de Nicolo Povani, 'Marco Polo', de Lorena Mckennitt i 'Marchinha de carnestoltes', de Celso Machado.