EL TEMPS A BENIDORM ARA

26

02:12 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez ressalta en el 9 d'Octubre "l'esforç i el treball de tots per a fer de Benidorm una ciutat millor"

09 octubre 2016
Toni Pérez resalta en el 9 d’Octubre  “el esfuerzo y el trabajo de todos para hacer de Benidorm una ciudad mejor”

El professor Francisco Amillo rep la Distinció Cultural Ciutat de Benidorm en el ple institucional del Dia de la Comunitat Valenciana

El Castell de Benidorm ha sigut l'escenari triat per a albergar la celebració del ple institucional del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, presidit per l'alcalde Toni Pérez i que s'ha celebrat a partir de les onze del matí amb l'assistència del ple de la Corporació Municipal de Benidorm, el senador Agustín Almodóbar, representants dels diferents cossos i forces de seguretat de l'Estat, les reines i dames de les Festes Majors Patronals, així com una important representació de diferents col•lectius socials de la ciutat.

El professor Francisco Amillo Alegre ha rebut la Distinció Cultural Ciutat de Benidorm, en reconeixement a la seua trajectòria com a investigador i divulgador de diversos aspectes del passat i present de Benidorm. Francisco Amillo ha pronunciat un discurs en el qual ha exaltat la capacitat de la societat valenciana per a avançar i desenvolupar-se, i en el qual ha fet valdre la importància de preservar el patrimoni històric i cultural de Benidorm, amb al•lusions directes al patrimoni arqueològic de la ciutat.

Per la seua banda, Toni Pérez ha elogiat el treball del guardonat i la seua capacitat per a impulsar el coneixement de la història de Benidorm, així com ha recordat la seua labor al capdavant de l'IES Beatriu Fajardo de Mendoza, que va dirigir durant anys.

L'alcalde ha subratllat que, en este últim exercici, "Benidorm s'ha convertit en una ciutat millor gràcies a l'esforç i al treball de tots", destacant la bona marxa de la principal indústria de la ciutat, el turisme, així com la millora en l'accessibilitat, en els servicis, en la mobilitat i en la participació ciutadana.

Les primeres paraules de l'alcalde en el seu discurs van ser per a recolzar els senyals d'identitat valencians, alguns d'ells especialment arrelats en la nostra ciutat. L'acte va començar amb la hissada de les banderes d'Espanya, la Comunitat Valenciana i la Unió Europea, i va concloure amb la interpretació dels himnes de Benidorm i de la Comunitat Valenciana.