EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Toni Pérez rep la selecció d'handbol d'Emirats Àrabs Units

02 gener 2020
Toni Pérez recibe a la selección de Balonmano de Emiratos Árabes

L'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, acompanyat de la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, ha rebut este matí a la Selecció nacional d'handbol dels Emirats Àrabs Units que ha triat Benidorm per a la seua preparació de l'Asian Cup que se celebrarà del 16 al 27 de gener a Kuwait. La delegació l'encapçalava el vicepresident de la Federació dels Emirats, Mohamed Sherif.

Zupo Equisoaín, extècnic de l'Handbol Benidorm i seleccionador nacional, va triar la nostra ciutat per a esta fase preparatòria del torneig asiàtic que propiciarà quatre places per als Jocs Olímpics.

El combinat dels emirats és a Benidorm des de dilluns passat dia 30 de desembre i romandrà entrenant en el Palau d'Esports l'Illa de Benidorm fins al dimecres dia 8 de gener, disputant partits amb equips de la Universitat d'Alacant i Sant Joan, atés que els equips de la Lliga Asobal tenen vacances per l'aturada de lliga. El dijous dia 9 tornaran a Abu Dhabi.

Sherif ha destacat les identitats turístiques i arquitectòniques entre Benidorm i Abu Dhabi i ressenyat la qualitat de les instal·lacions esportives i l'hospitalitat de la ciutat envers la Selecció d'Emirats.