EL TEMPS A BENIDORM ARA

11

16:54 PM

HORA BENIDORM

18ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El percussionista protagonitzarà el concert de clausura de l'esdeveniment demà divendres en la Sala d'actes de l'Ajuntament

Pablo Mor, 1r premi del XXIII Concurs de Música de Benidorm

07 juliol 2022
El concejal de Cultura Jaime Jésus Pérez saludando a Pablo Mor.

El vint-i-tresé Concurs de Música de Benidorm, especialitat en marimba, ja té guanyador, Pablo Mor. Professional, natural de València, graduat en Interpretació de Percussió pel Conservatori Superior de Música de la ciutat del Túria i màster en la mateixa especialitat per la Universitat de Gdansk (Polònia).

El Saló d'Actes de l'Ajuntament de Benidorm va albergar en la nit d'ahir la final de l'edició d'eixe any en la qual van actuar els concertistes Jesús Iberti, amb 'Etude in E minor' de Pius Cheung, 'Chacona de la Partita per a violí en Re menor' de Johann Sebastian Bach i 'Totem I' d'Arnold Marinissen; Kiko Asensi, que va interpretar 'Nocturne i Gb Major de Cheung, 'Variations on Porgy and Bess' d'Eric Sammut i 'Merlin I i II' d'Andrew Thomas. Pablo Mor, finalment, va finalitzar el recital amb 'Nocturne in Gb Major' de Cheung, 'Toccata' d'Anna Ignatowicz-Glińska i 'Velocities' de Joseph Schwantner.

Després del recital, es va llegir el veredicte del jurat de la present edició del Concurs, compost per Michal Dmochowski (violoncel), Ángel Sanzo (piano), Luis González Martí (trompeta), Simon Diricq (saxofon), Savva Fatkulin (violí) i Conrado Moya (marimba), tots ells professionals de reconegut prestigi internacional. El resultat va dictaminar que el primer premi seria per a Pablo Mor, el segon per a Jesús Iberti; i el tercer per a Kiko Asensi.

Pablo Mor rebrà un lot de baquetes de marimba One de la Sèrie Corado Moya i a més protagonitzarà el concert d'obertura del concurs de l'any que ve, remunerat per l'Ajuntament. Iberti, un altre lot de baquetes de marimba i sis nits en règim de pensió completa d'Hotel. Asensi, finalment, dos vals de 200 euros cadascun en material musical i un cap de setmana d'hotel en règim d'allotjament i desdejuni. Els tres premiats, a més, rebran el corresponent diploma acreditatiu.

El guanyador del concurs serà el protagonista el concert de clausura durant la gala de lliurament de premis que tindrà lloc demà divendres, 8 de juliol, a partir de les 21.00 h en la Sala d'actes de l'Ajuntament de Benidorm. L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta i limitada a l'aforament de l'escenari.