EL TEMPS A BENIDORM ARA

17

09:48 AM

HORA BENIDORM

29ºC

Cel clar

SO 15km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

5%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Multiplica exponencialment els projectes atesos, que han rebut entre 800 i 1.200 euros

Ocupació tanca les ajudes de 2021 a la creació de noves empreses amb 139 beneficiaris i més de 135.000 euros concedits

25 abril 2022
Ayudas nuevas empresas

La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat hui l'última remesa de les ajudes a noves empreses i autònoms de 2021, que es tanca amb un balanç de 139 beneficiaris i 135.200 euros concedits per a donar suport a la posada en marxa de noves activitats a Benidorm. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha detallat que "en esta última remesa s'han atés 31 projectes emprenedors que porten en actiu almenys quatre mesos i que corresponen a diversos sectors econòmics, que han rebut una ajuda global de 32.800 euros". Un import, ha concretat, que "s'afig als 102.400 euros que ja s'havien concedit en anteriors remeses" i que "suposa multiplicar per sis la quantia concedida l'exercici anterior".

L'edil ha destacat que "este govern sempre ha sigut molt sensible amb el teixit productiu local i l'emprenedoria, més encara en un moment d'incertesa econòmica com la que ha provocat la crisi sanitària de la Covid-19. Per això, l'any passat vam donar un impuls important a estes ajudes, duplicant la quantia de les prestacions per a afavorir que les persones emprenedores pogueren desplegar els seus projectes i activitats a Benidorm i amb això generar ocupació i noves oportunitats laborals".

Així, es va augmentar de 400 a 800 euros l'import de les ajudes per als emprenedors que s'establiren com a treballadors autònoms amb domicili fiscal a Benidorm i empadronats a la ciutat; mentre que la quantia es va incrementar de 600 a 1.200 euros per als qui a més tramitaren una llicència d'obertura a l'Ajuntament. A més, com a novetat, es va establir una ajuda de 800 euros per als autònoms amb domicili fiscal a Benidorm, que no estiguen empadronats a la ciutat, però que tramiten en el municipi la llicència d'obertura del seu negoci.

Gómez ha recordat que "inicialment reservem per a esta convocatòria 40.000 euros, consignació que posteriorment es va ampliar fins als 70.000 euros". "Al final, entre les quantitats aprovades amb càrrec al pressupost de l'exercici i les reconegudes en este 2022, l'Ajuntament ha destinat a estes ajudes de 2021 més de 135.000 euros per a atendre així a totes les empreses i autònoms que reunien els requisits i que en moments d'especial dificultat han tingut la valentia d'emprendre".

La regidora ha assenyalat que "a més d'estes ajudes directes, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local també secunda amb altres accions la posada en marxa de nous projectes empresarials, prestant assessorament constant a les persones que decidixen fer este pas i oferint un espai de cotreball en el qual puguen iniciar la seua activitat".

Audios relacionados
Corte voz 1 Mónica Gómez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Mónica Gómez
Audio file