EL TEMPS A BENIDORM ARA

25

03:16 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La cita pendent, el '90's Homenatge a la Ruta' serà el 16 d'octubre

Niña Pastori acomiada el Benidorm Music & Emotion penjant el cartell de 'sold-out'

29 agost 2021
Niña Pastori en el Julio Iglesias de Benidorm.
Niña Pastori en el Julio Iglesias de Benidorm.

La gira commemorativa del vint-i-cinqué aniversari de Niña Pastori sobre l'escenari, ha fet escala esta nit a Benidorm i, després d'esgotar les entrades i penjar el cartell de sold-out acomiada les actuacions d'agost de Benidorm Music & Emotion.

La Regidoria de Grans Esdeveniments que dirigeix Jesús Carrobles, es va guardar per a l'últim dissabte d'agost un dels concerts més esperats de l'estiu, les noces de plata sobre l'escenari de la cantaora de Sant Ferran, Niña Pastori, que va reunir a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera a 1.200 persones.

L'artista illenca se'n va pujar a un escenari per primera vegada a 8 anys. Quan en tenia 12, es va fixar en ella Camarón de l'Illa que li va donar l'espenta que necessitava per a iniciar una trajectòria d'èxits en la qual ha innovat, amb el seu segell personal, el cante flamenc. Una trajectòria que ha sigut reconeguda amb quatre Grammy Latinos, dos Premis Dial, dos Amigo i diversos discos d'Or i Platí a Espanya, l'Argentina o Colòmbia.

Sobre l'escenari, Niña Pastori va rememorar els temes més destacats de la seua trajectòria, com la nova versió d'Ese gitano, tema debut del seu primer àlbum Entre dos puertos de 1996 i altres tan icònics com Eres tan pequeña, Capricho de mujer o Amor de San Juan.

La pròxima cita del Benidorm Music & Emotion amb el seu públic serà el 16 d'octubre, també en el Julio Iglesias amb el '90's Homenatge a la Ruta' que estava previst al principi per al 14 d'agost.