EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

01:06 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

El fullet informatiu inclourà les parades de transport urbà més pròximes

Mobilitat senyalitzarà i publicitarà els 29 aparcaments dissuasius gratuïts, que sumen més de 3.800 places

29 juny 2018
Movilidad señalizará y publicitará los 29 parkings disuasorios gratuitos, que suman más de 3.800 plazas

La Regidoria de Mobilitat senyalitzarà i publicitarà en un fullet informatiu les 29 zones i aparcaments dissuasius gratuïts que hi ha a Benidorm i que sumen una mica més de 3.800 places d'estacionament. El regidor de l'àrea, José Ramón González de Zárate, ha avançat que s'instal·laran senyals en cadascuna d'estes zones o aparcaments per a afavorir el seu ús i així "no saturar" el trànsit en el centre històric.

De Zárate ha indicat que estes zones i/o aparcaments dissuasius, situats en la seua majoria "en les entrades" de Benidorm, "solucionen diversos problemes". D'un costat, "possibiliten que els veïns puguen aparcar prop de les seues cases"; d'un altre, "que els treballadors que arriben des d'altres punts de la comarca els utilitzen quan arriben a la ciutat i des d'ací es traslladen als seus llocs de treball"; i també, "que els turistes puguen estacionar els seus vehicles durant les seues vacances".

El regidor ha detallat que el fullet "estarà disponible al llarg del mes de juliol" i que en el mateix estaran incloses "la ubicació de cada aparcament, el nombre de places de les quals disposa i les parades del transport urbà més properes". Referent a açò, ha avançat que, encara que "la majoria dels aparcaments dissuasius tenen parades molt a prop", s'han mantingut converses amb l'empresa concessionària de l'autobús urbà, Llorente Bus, amb la finalitat d'"arribat el cas, poder establir noves rutes per a millorar la connexió dels aparcaments que tinguen més ocupació i facilitar així els desplaçaments dels usuaris".

L'edil ha indicat que esta actuació de senyalització i edició del fullet és "l'embrió", ja que "la intenció en un futur és implementar mesures de seguretat en estos aparcaments, incloure tota la informació sobre els mateixos en una aplicació mòbil i instal·lar sistemes per a mesurar l'ocupació.

En este sentit, ha afegit que "l'Ajuntament no es limita a fer grans zones d'asfaltat" que funcionen com a aparcaments, sinó que vinculat al desenvolupament de la Destinació Turística Intel·ligent (DTI) es proposa esta "senyalització" i la "instal·lació de panells informatius digitalitzats que marquen les places lliures i ocupades" o "la col·locació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics".

L'edil ha explicat que la modificació de l'Ordenança de Mobilitat pendent podria millorar la regulació i viabilitzar un millor servici per a residents, treballadors i visitants. Així, ha recordat que el text contempla la possibilitat que els aparcaments dissuasius funcionen com a zona verda amb cost zero per als residents i de pagament per als no empadronats, la qual cosa permetria sufragar la implantació de sistemes de vigilància, mesurament de l'ocupació, etcètera.

Ubicació zones i places dissuasives

Av. Anglaterra, S/N: 467 places
C/Verge del Rocío: 112 places
Pl. Prelat Antonio Bayona: 14 places
Parc Foietes: 440 places
Av. 9 d'Octubre: 99 places
Av. Foietes: 90 places
Av. Veneçuela: 46 places
Av. Hondures: 22 places
Av. Xixo 65: places
Av. Cuba 95: places
Av. Benissa, 1: 41 places
Av. Marina Baixa, 4: 96 places
Av. Marina Alta: 60 places
C/ President Adolfo Suárez: 99 places
C/ Cornellana: 22 places
Av. la Vila Joiosa: 75 places
C/ Pajares: 24 places
C/ Secretari Baldoví : 30 places
Av. Derramador: 42 places
C/Zamora, 7: 148 places
Av. Almirall Bernat de Sarrià: 84 places
Av. Fco. Llorca Antón: 233 places
Av. Comunitat Valenciana: 70 places
Camí de la Barrinada: 235 places
Av. Vicente Pérez Devesa: 275 places
Av. Joan Pau II: 200 places
Av. Beniardà, SN : 215 places
Partida Salt de l'Aigua: 400 places
Camí Salt de l'Aigua: 45 places