EL TEMPS A BENIDORM ARA

19

08:04 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La reunió, sol·licitada pel sindicat SPPLB, arriba després de la decisió de l'Ajuntament d'iniciar este expedient davant els incompliments de l'empresa concessionària

Mobilitat es reunix amb el comité d'empresa de la zona blava i la grua per a informar-los de l'expedient de resolució del contracte

29 setembre 2023
Reunión del comité de empresa en el Ayuntamiento.
Reunión del comité de empresa en el Ayuntamiento.

L'Ajuntament de Benidorm, a través de la Regidoria de Mobilitat, s'ha reunit esta setmana amb el comité d'empresa de la zona blava i la grua per a informar-los de quina és la situació del servei, després que s'haja aprovat en ple iniciar els tràmits per a resoldre el contracte pels múltiples incompliments detectats i reflectits en informes tècnics que hauria comés l'empresa concessionària.

Esta reunió, en la qual ha participat l'edil de l'àrea, Francis Muñoz, va ser sol·licitada pel sindicat SPPLB. En ella, l'edil va exposar als representants dels treballadors de la grua i la zona blava l'abast d'esta decisió i els detalls sobre la tramitació d'este expedient, traslladant-los un missatge de tranquil·litat respecte al seu futur laboral.

Muñoz ha recordat que "justament un dels incompliments detectats i que, com la resta dels assenyalats en els informes tècnics, és causa per a la resolució del contracte té a vore amb la plantilla". Concretament, l'empresa hauria reduït el personal adscrit al contracte sense autorització municipal.

Des del SPPLB, el seu secretari general, Paco Ángel González, ha explicat que "sol·licitem esta reunió davant la incertesa que tenien els treballadors" per l'inici de l'expedient de resolució del contracte. González ha agraït "a l'Ajuntament i la Regidoria de Mobilitat" el seu "interés" i que "vagen a dur a terme totes les accions possibles" perquè la plantilla de la grua i la zona blava "no queden desateses".