EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:29 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els establiments participants regalen una hora gratis d'estacionament en el pàrquing de l'Aigüera per un tiquet amb un import mínim de 20 euros

Mobilitat amplia fins a final d'any la campanya #BenidormMasCerca per a potenciar les vendes en el centre i el barri antic

24 maig 2024
Movilidad amplía hasta final de año la campaña #BenidormMasCerca para potenciar las ventas en el centro y el casco antiguo

Durant l'any passat es van utilitzar 1.884 tiquets i en els quatre primers mesos de 2024 la xifra ascendix ja a 684.

L'Ajuntament de Benidorm ha decidit ampliar la campanya #BenidormMasCerca fins al pròxim 31 de desembre a causa del bon funcionament d'esta, segons ha informat el regidor de Mobilitat, Francis Muñoz. Esta campanya es va iniciar l'any passat i estava prevista la seua finalització en concloure el mes de desembre de 2023, si bé es va prorrogar fins al 31 de maig d'enguany. Ara, l'Ajuntament ha comunicat que la campanya s'ampliarà fins a final d'any.

La campanya #BenidormMasCerca és fruit d'un acord entre la Regidoria de Mobilitat, l'empresa concessionària del pàrquing de l'Aigüera EYSA, i les associacions Abreca i AICO per a llançar esta iniciativa tendent a incentivar les compres, servicis i consumicions que es realitzen a Benidorm.

La campanya permet als consumidors obtindre una hora d'estacionament gratuït en el pàrquing de l'Aigüera en comprar en algun dels establiments adherits. Esta hora bonificada és efectiva solament en l'aparcament citat, encara que la intenció de la Regidoria és "estudiar la possibilitat d'ampliar-la a més pàrquings públics i privats de Benidorm" ha dit el regidor de Mobilitat.

L'objectiu de la campanya era incentivar les compres, serveis i consumicions del centre i barri antic de la ciutat. Per a això, els establiments participants regalen una hora gratuïta per un tiquet l'import mínim del qual siga de 20 euros. Els tiquets, no obstant això, no són acumulables, per la qual cosa només es bonifica una hora per dia i vehicle.

Precisament els bons resultats de la campanya fins a la data han avalat la continuïtat de la mateixa fins al final d'enguany. Així, des del 2 de febrer de 2023 fins al 31 de desembre del passat any, es van utilitzar un total de 1.884 vals d'una hora d'estacionament gratuït. Enguany, des de l'1 de gener fins al 30 d'abril el nombre de vals va ascendir a 684.

Francis Muñoz també ha recordat que "els negocis que participen en la campanya no han d'abonar cap import per participar en esta". L'edil ha incidit respecte a la campanya que "és una iniciativa molt interessant que beneficia a veïns i visitants i als negocis locals en tractar-se d'un incentiu molt potent per a realitzar les seues compres a la ciutat".