EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

03:18 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

1.149 dones assassinades a Espanya des de 2003

Minut de silenci a Benidorm pel crim masclista a Sòria

10 juny 2022
Minuto de silencio

Amb el seu alcalde, Toni Pérez, i la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, al capdavant, Benidorm ha guardat un minut de silenci este migdia, davant la porta principal de l'Ajuntament, en protesta per l'assassinat d'una dona, suposadament a les mans de la seua parella, a Sòria.

Amb este crim masclista, ja són 19 les dones que han perdut la vida enguany, xifra que puja fins a les 1.149 des de 2003, any en què va començar a comptabilitzar-se l'estadística.

En esta ocasió es tracta d'una dona de trenta-cinc anys que va morir després de ser ferida amb un ganivet domèstic en el seu domicili de la capital soriana. L'agressor va fugir, però va ser capturat més tard per les forces d'ordre públic.

La Regidoria d'Igualtat recorda a la població que l'Ajuntament de Benidorm disposa de personal especialitzat en violència de gènere per a prestar assessorament gratuït a qualsevol dona que se senta amenaçada. Així mateix, insistix una vegada més, les víctimes compten amb el telèfon gratuït 016, que no deixa rastre en la factura telefònica, si bé és recomanable eliminar-ho del registre de trucades dels telèfons mòbils. Este servici atén les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, els 365 dies de l'any i en 52 idiomes.