EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

11:43 AM

HORA BENIDORM

26ºC

Poc núvol

E 20km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'activitat busca despertar entre l'alumnat l'interés per la música

Més de 500 alumnes de Primària participen en les Jornades Musicals Educatives de Benidorm

26 maig 2023
Jornadas Musicales en Benidorm

Més de 500 alumnes de Primària dels CEIP El Murtal, Els Tolls, Puig Campana, Aitana, Ausiàs March i Vasco Núñez de Balboa; Col·legi Internacional Lope de Vega i del Col·legi Concertat Nuestra Señora de los Dolores, han començat hui divendres la seua participació en les Jornades Musicals i Educatives que organitza el Conservatori Professional de Música Municipal 'José Pérez Barceló' i que es desenvolupen íntegrament a l'Auditori del Centre Cultural.

La regidora d'Educació, Maite Moreno, ha presenciat hui la primera d'estes jornades, acompanyada pel regidor de Cultura, Jaime Jesús Pérez, i ha assenyalat que este tipus d'esdeveniments són "molt beneficiosos" per als estudiants perquè "els permeten conéixer de prop els diferents instruments musicals i despertar el seu interés per la música". Moreno ha agraït als centres escolars de Benidorm "la seua participació" i també a les famílies "pel suport a l'educació musical dels seus fills".

Recordar així mateix la celebració d'altres dos jornades de portes obertes. La primera, programada per al dilluns, 29 de maig, està dirigida a l'alumnat de les escoles de música de la comarca que "perquè puguen conéixer les nostres noves instal·lacions, professores i rebre assessorament de professors i tècnics del centre perquè puguen desenvolupar al màxim el seu talent".

La segona d'estes jornades serà el dimarts 30, i es dirigirà als alumnes que desitgen començar els estudis Elementals Oficials de Música en el conservatori.