EL TEMPS A BENIDORM ARA

23

07:19 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Organitzades pel Conservatori Professional Municipal 'José Pérez Barceló', busquen despertar entre l'alumnat l'interés per la música

Més de 500 alumnes de Primària participaran en les Jornades Musicals Educatives de Benidorm

24 maig 2023
Más de 500 alumnos de Primaria participarán en las Jornadas Musicales Educativas de Benidorm

Més de 500 alumnes de Primària dels CEIP el Murtal, els Tolls, Puig Campana, Aitana, Ausiàs March i Vasco Núñez de Balboa; Col·legi Internacional Lope de Vega i del Col·legi Concertat Nuestra Señora de los Dolores, participaran, a partir del divendres, 26 de maig, en les Jornades Musicals i Educatives organitzades pel Conservatori Professional de Música Municipal 'José Pérez Barceló' que es desenvoluparan íntegrament a l'Auditori del Centre Cultural, així ho ha anunciat hui la regidora d'Educació, Maite Moreno.

L'edil ha assenyalat que este tipus d'esdeveniments són "molt beneficiosos" per als estudiants perquè "els permeten conéixer de prop els diferents instruments musicals i despertar el seu interés per la música". Moreno ha agraït als centres escolars de Benidorm "la seua participació" i també a les famílies "pel suport a l'educació musical dels seus fills".

D'altra banda, Maite Moreno ha donat a conéixer també la celebració de dos jornades de portes obertes. La primera, programada per al dilluns, 29 de maig, dirigida a l'alumnat de les escoles de música de la comarca que "perquè puguen conéixer les nostres noves instal·lacions, professores i rebre assessorament de professors i tècnics del centre perquè puguen desenvolupar al màxim el seu talent".

La segona d'estes jornades, serà el dimarts 30, dirigida als alumnes que desitgen començar els estudis Elementals Oficials de Música en el conservatori.