EL TEMPS A BENIDORM ARA

05

14:27 PM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 5km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde visita els treballs, que tenen un pressupost de 900.474 euros i una subvenció de 294.000 de la Diputació

Les obres d'ampliació del pavelló Raúl Mesa avancen a bon ritme un mes després de l'inici

18 novembre 2022
Pabellón Raúl Mesa

Les obres d'ampliació i reforma del pavelló Raúl Mesa de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor avancen a bon ritme segons ha pogut constatar este matí l'alcalde de la ciutat, Toni Pérez, en una visita realitzada este matí a les mateixes acompanyat per la regidora d'Esports, Mariló Cebreros, i el d'Espai Públic, José Ramón González de Zárate.

L'actuació, que inclou també la millora de l'accessibilitat, es va iniciar fa un mes i està pressupostada en 900.474 euros. Compta amb una subvenció de la Diputació Provincial d'Alacant de 294.000 euros dins de la convocatòria del 'Plan + Cerca 2020' i un termini d'execució de sis mesos, per la qual cosa hauria d'estar finalitzada al final del primer trimestre de 2023.

L'actual pavelló té una antiguitat de més de trenta-cinc anys i, malgrat les inversions dutes a terme en els últims anys, presentava alguns problemes d'humitats i mancances pròpies de l'antiguitat del recinte. Per això es va estimar necessari executar les actuacions de millora no sols en la coberta, sinó altres intervencions que permeten dotar a la instal·lació d'accessibilitat universal, així com d'espai per a espectadors, mitjans de comunicació, etc.

L'objecte de l'actuació consistix en la reparació de la coberta per a solucionar els punts d'humitats. Esta labor se centra especialment en el suport de la coberta amb els murs perimetrals de tancament. Igualment, s'eliminarà el sistema de canalons d'evacuació d'aigües, que també té desperfectes, per a reconduir les aigües pluvials mitjançant escolament de coberta, que es derivarà a un nou canaló en la façana principal i un sistema de reconducció de l'abocament d'aigua en la façana nord o posterior.

D'igual forma s'ampliarà el pavelló cap al lateral Este, situat al costat de l'accés principal, construint una nova graderia per als espectadors. Davall de la nova graderia se situaran nous vestuaris i lavabos que permeten l'accessibilitat universal.

El que es pretén amb estes obres de millora és "dotar a l'edificació de millors condicions d'ús i seguretat". Segons ha explicat l'alcalde Toni Pérez durant la visita, es tracta d'un projecte "amb el qual se solucionen els problemes recurrents d'humitats després de més de trenta-cinc anys de funcionament i es dimensionen les instal·lacions a les necessitats esportives actuals".

"Continuem d'esta manera" afegia el primer edil "avançant en l'estratègia de millora constant de les instal·lacions de la ciutat esportiva Guillermo Amor per a oferir als i les esportistes de Benidorm les millors instal·lacions possibles".

Pérez ha indicat també que "una part dels treballs estan orientats a eliminar les barreres arquitectòniques i d'un altre tipus, perquè el recinte siga accessible per a totes les persones, avançant en l'aposta per una accessibilitat universal en tots els edificis, instal·lacions i infraestructures públiques de la ciutat". Toni Pérez ha subratllat que a l'hora de projectar esta intervenció també "es va prevaldre la integració dels nous espais en l'entorn".

Audios relacionados
Corte voz 1 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 Toni Pérez
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 Toni Pérez
Audio file