EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

09:08 AM

HORA BENIDORM

13ºC

Poc núvol

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'artista va interpretar els temes del seu recent àlbum 'La última promesa' davant el deliri de la multitud de fans que es van donar cita

L'auditori Julio Iglesias de l'Aigüera embogix amb el reggaeton de Justin Quiles

12 octubre 2021
Concierto Justin Quiles, auditorio Julio Iglesias

L'artista americà Justin Quiles va collir un rotund triomf en la seua actuació anit a l'auditori Julio Iglesias del Parc de l'Aigüera amb nombrosos fans cantant i ballant en les seues cadires totes les lletres que ahir van sonar.

Més de 1.300 persones es van donar cita anit a l'auditori, tots asseguts encara que amb moltes ganes de ballar i cantar en les seues cadires, completant l'aforament disposat per l'organització.
Justin Quiles, que es troba immers en la gira per Espanya que li portarà a ciutats com Madrid, Barcelona, Bilbao o Granada, va interpretar els temes que li han fet conegut en el món amb especial protagonisme també per als que componen el seu últim treball, denominat 'La última promesa', que va vore la llum el passat 19 d'agost i del qual es troba en plena promoció.

Els assistents al concert, que va donar principi passades les 21.30 hores van poder escoltar i ballar la fusió d'estils i sons que han fet tan conegut al cantant estatunidenc de trenta-un anys, en qui el públic no sols va trobar reggaeton sinó tocs de 'trap' en algunes de les seues peces.
Per a entusiasme dels seus incondicionals, Quiles va interpretar èxits com a 'Jeans', que té més de 282 milions de reproduccions, 'El Alfa', amb més de 178 milions' i altres com 'PAM', 'Loco', Chimbala' o 'Ponte pa mi'.