EL TEMPS A BENIDORM ARA

24

16:44 PM

HORA BENIDORM

19ºC

Núvols alts

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Demà a la nit comencen estos treballs i el diumenge, també en horari nocturn, el faran en Ricardo Bayona

L'asfaltat en l'avinguda Nicaragua finalitza les obres de millora de la mobilitat i seguretat per als vianants

11 gener 2023
Avenida Nicaragua.

Les actuacions de millora de la mobilitat i d'un trànsit segur per a escolars en la confluència del carrer Ricardo Baiona amb l'avinguda Nicaragua finalitzen en els pròxims dies amb les labors d'asfaltat en totes dos vies, posant així el punt final a una intervenció l'objectiu de la qual ha sigut garantir la seguretat dels escolars que acudixen als centres educatius de la zona i millorar la mobilitat dels vehicles. Estos treballs es faran en horari nocturn per a causar les menys molèsties possibles

D'aqueixa forma, segons ha explicat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate, en la nit del dijous al divendres s'escometrà l'asfaltat en l'avinguda Nicaragua en el tram que discorre des del carrer Lliris blancs fins a Ricardo Bayona.

"Les obres arriben per fi a la seua finalització i aconseguim dotar de major seguretat en el seu trànsit als alumnes en l'entrada i eixida del col·legi Miguel Hernández" ha indicat l'edil, que ha detallat que en este tram s'han ampliat també les voreres i s'han creat passos elevats de vianants per a major seguretat i reduir la velocitat dels vehicles.

"No sols assolim un recorregut segur, sinó que reduïm la velocitat dels vehicles i deixem un asfalt nou, ja que l'antic estava molt deteriorat.

Ara les persones poden anar segures per la vorera i els cotxes per la calçada a menor velocitat" ha dit González de Zárate. De fet, la velocitat dels vehicles està limitada en este tram a 10 km/h.

D'altra banda, l'actuació continuarà a partir de la nit del diumenge al dilluns amb l'asfaltat de Ricardo Bayona, en el tram que va des del carrer Cuba fins al carrer Perú, al voltant de 200 metres lineals. "També ací hi ha passos de zebra elevats, i es deixa acabada la rotonda" ha assenyalat el regidor. González de Zárate ha recalcat que ha sigut "una obra molt important perquè es tracta de l'entrada a Benidorm per Ponent, que ha vist incrementat el trànsit des que es va tallar l'avinguda Beniardà pel soterrament de la via".

Els treballs consistiran a acabar l'asfaltat, completar la senyalització vertical i horitzontal i posteriorment es procedirà a la col·locació d'arbratge. A més s'eliminarà la pintura groga que operava fins ara per a suprimir el caràcter de provisionalitat que tenia fins ara. González de Zárate ha insistit que estes intervencions es realitzen ara "perquè el mes de gener és si més no gent hi ha a la ciutat i les molèsties són menors".

El regidor ha subratllat la importància de l'actuació "d'igual forma que ja ho va ser la rotonda que es va construir en l'avinguda Veneçuela, que va contribuir de forma molt significativa a la millora de la mobilitat en aqueix punt i la seguretat cap al col·legi Ausiàs March".

Audios relacionados
Corte voz 1 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 2 González de Zárate
Audio file
Audios relacionados
Corte voz 3 González de Zárate
Audio file