EL TEMPS A BENIDORM ARA

29

05:25 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

A penes 12 hores després de finalitzar el Boombastic, residents i turistes tenen a la seua disposició esta gran àrea de pàrquing

L'aparcament de Mercasa ja està operatiu

21 agost 2022
Mercasa

Les plataformes d'aparcament de Mercasa ja estan operatives per al seu ús per part de residents i turistes, "a penes 12 hores després de finalitzar el Boombastic, últim gran festival de l'any que se celebra en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Guillermo Amor", tal com ha assenyalat el regidor de Mobilitat, José Ramón González de Zárate.

L'edil ha indicat que "igual que en altres grans cites festivaleres, a l'hora de desmuntar el recinte s'ha donat prioritat a la zona de Mercasa per a posar com més prompte millor a la disposició de la ciutadania esta important bossa de places d'aparcament, clau per als residents de la Colònia Madrid". El desmuntatge d'este tram s'ha complementat amb la neteja exhaustiva de la zona.

De Zárate ha recordat que "una vegada alliberat l'espai de Mercasa, este pròxim dimecres, 24 d'agost, el mercat ambulant municipal dels dimecres s'instal·larà novament en este punt, després de diverses setmanes celebrant-se en el barri dels Tolls".