EL TEMPS A BENIDORM ARA

09

17:48 PM

HORA BENIDORM

17ºC

Intervals de núvols

SO 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

30%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

En 2019 van ser tres les convocatòries de l'activitat, que es desenvolupa del 14 al 16 de setembre en la sala d'actes de l'Ajuntament

L'AODL programa una nova edició de 'Activa't per a l'ocupació'

02 setembre 2020
La AEDL programa una nueva edición de ‘Actívate para el empleo’

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) ha programat per als dies 14, 15 i 16 de setembre una nova edició de 'Activa't per a l'ocupació', una activitat formativa gratuïta de 'coaching' i orientació dirigida a persones desocupades majors de trenta anys i que combina accions grupals i tutories personalitzades. La regidora d'Ocupació i Desenvolupament Local, Mónica Gómez, ha indicat que "en 2019, a causa del gran acolliment, realitzem tres edicions d'esta activitat. Enguany, les excepcionals circumstàncies provocades per la pandèmia han impossibilitat programar-la en mesos anteriors, i d'aquí ve que siga la primera edició d'este taller, dirigit a les persones que volen millorar les seues possibilitats d'inserció laboral, clau encara més si cap en estos moments".

'Activa't per a l'ocupació' està impartit per l'economista i orientadora laboral Vigela Lloret; és finançat íntegrament per l'Obra Social La Caixa i es desenvoluparà en horari de 09.30 a 13.30 hores en la Sala d'actes de l'Ajuntament. La responsable d'Ocupació i Desenvolupament Local ha explicat que "per a esta edició hem traslladat el taller a este recinte amb major capacitat per a, complint amb les restriccions d'aforament marcades per les autoritats sanitàries, poder mantindre el nombre de participants i totes les garanties de seguretat i higiene".

Gómez ha incidit en què "l'objectiu d'estos tallers és que les persones participants reforcen les seues capacitats i assimilen les eines que els permeten afrontar amb més garanties la seua inserció o reincorporació al mercat laboral". Per a això, al llarg de les sessions, treballen aspectes com les entrevistes de treball, el talent i valor individual, o el com arribar a les empreses.

Així mateix, ha recordat que "un percentatge alt de persones desocupades que van participar en l'activitat en els anys 2018 i van aconseguir un lloc de treball a partir dels coneixements i habilitats adquirides".

Les persones interessades a inscriure's poden acudir a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local; enviar un correu electrònic a agenciadesarrollo@benidorm.org; o trucar al telèfon 966 815 511.