EL TEMPS A BENIDORM ARA

21

04:07 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'alcalde es reunix amb els veïns per a visitar este nou servici, inclòs en els Pressupostos Participatius i que es completarà ara amb la instal·lació de biosaludables

L'Ajuntament remata les obres del nou parc infantil de Finca Barrina, que obrirà al gener

29 desembre 2023
Visita a Finca Barrina

L'Ajuntament de Benidorm està ultimant les obres d'un nou parc públic per al gaudi dels veïns de la ciutat; en este cas, en la zona de Finca Barrina. L'alcalde Toni Pérez s'ha desplaçat hui fins a esta urbanització per a comprovar l'estat de les obres, dins de la iniciativa de contacte veïnal denominada 'A peu de carrer', una visita en la qual ha estat acompanyat dels regidors de Participació Ciutadana, Ana Pellicer; de Parcs i Jardins, José Ramón González de Zárate; i d'Espai Públic, Francis Muñoz, així com de nombrosos veïns del barri.

El primer edil ha explicat que, si no sorgix cap imprevist que ho impedisca, la instal·lació d'esta zona de jocs infantil conclourà la setmana vinent, quan està previst que puga ser oberta al públic. Igualment, Toni Pérez ha recordat que esta actuació, sorgida dins dels Pressupostos Participatius, es completarà amb la col·locació d'elements biosaludables en el primer trimestre de l'any i se sumarà a la renovació de totes les lluminàries, que ja ha dut a terme el Consistori també a petició dels mateixos veïns.

Per a habilitar el nou parc s'ha actuat sobre una parcel·la municipal de quasi tres mil metres quadrats (2.780 m²). Els treballs es van iniciar amb una primera fase de poda i desbrossament, retirant a abocador autoritzat les travesses de ferroviàries que allí es localitzaven. Amb posterioritat, per a condicionar el parc, es van col·locar dos-cents metres cúbics de grava sobre malla antiherbes en tota la parcel·la. Al mateix temps, es va plantar murta, arbust de fulles perennes, per a formar tanca i es va instal·lar el pertinent sistema de reg per degoteig, amb connexió a sud xarxa.

L'últim pas per a endreçar la parcel·la ha consistit en la col·locació de diferents jocs infantils, amb paviment de gespa artificial i una superfície barrada per a vetlar per la seguretat dels futurs xicotets usuaris d'esta instal·lació, que es completaran amb els elements biosaludables per als majors del barri.

Toni Pérez ha traslladat "el compromís de l'Ajuntament per atendre les demandes dels veïns, comprovant sobre el terreny la seua viabilitat i adequant-les a la realitat". Finalment, l'alcalde ha posat en valor que "complim amb els nostres compromisos" i, en este cas, "es va atendre en una primera fase la necessitat de millorar la il·luminació per a proporcionar seguretat viària, per als vianants i física als carrers de Finca *Barrina i, ara, a dotar-la de nous servicis fins on pot arribar la intervenció municipal, que és sobre esta parcel·la de titularitat pública".