EL TEMPS A BENIDORM ARA

16

20:41 PM

HORA BENIDORM

20ºC

Molt núvol

N 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

10%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Els participants tenen fins al dia 24 d'este mes per a formalitzar la seua inscripció

L'Ajuntament amplia el termini del concurs #LuceBenidorm i inclou a establiments del sector sanitari

17 setembre 2021
#LuceBenidorm amplía el plazo de inscripción
#LuceBenidorm amplía el plazo de inscripción

La decoració d'aparadors serà de temàtica lliure, amb l'etiqueta #LuceBenidorm, i hi haurà premis de fins a 3.000 euros i un accèssit general de 400

La Junta de Govern Local (JGL) de Benidorm ha aprovat este matí l'ampliació del termini del concurs #LuceBenidorm fins al pròxim 24 de setembre per a donar l'oportunitat al nombre més gran d'establiments perquè puguen prendre part en el mateix i beneficiar-se dels premis i accèssits que s'entregaran.

A més, la Junta de Govern Local també ha acordat incloure en el concurs a tots els establiments del sector sanitari com a farmàcies, ortopèdies, òptiques o clíniques dentals entre altres.

El concurs #LuceBenidorm, injectarà 1,1 milions d'euros en el teixit productiu local i té com a objectiu dinamitzar l'activitat després de la temporada alta. Es tracta, ha dit l'alcalde Toni Pérez, d'"una nova iniciativa municipal de suport al teixit productiu de la ciutat, que malgrat un estiu amb bones dades quant a la recuperació de l'activitat turística, encara continua patint els efectes de la crisi econòmica originada per la pandèmia i que a més diàriament ha de bregar amb aspectes que li dificulten poder desenvolupar amb normalitat la seua activitat o almenys poder recobrar-la".

Un d'eixos aspectes és l'increment en les despeses d'energia elèctrica, el preu de la qual s'ha disparat amb rècords diaris de pujada de preu, la qual cosa està penalitzant a famílies i teixit productiu. Davant esta circumstància, l'Ajuntament "s'està movent per a mitigar en la mesura que siga possible esta situació, amb este concurs d'engalanament, amb el qual pretenem contribuir a compensar l'augment d'estes despeses perquè Benidorm i els seus establiments no s'apaguen", ha assenyalat l'alcalde.

Fins al moment s'han inscrit ja més de 2.500 establiments i es pretén, segons ha indicat Pérez, que "la participació siga la més alta possible per a arribar al màxim nombre d'establiments".
Convé recordar que la dinàmica d'aquest #LuceBenidorm "és molt similar" a la del #BenidormTeEspera". Així, els participants hauran de decorar els seus establiments amb temàtica lliure, però incorporant de forma destacada i visible l'etiqueta #LuceBenidorm; una ornamentació que haurà de mantindre's fins al 17 de novembre. A més, hauran de publicar almenys una imatge de l'establiment engalanat en una o diverses xarxes socials incloent l'etiqueta del concurs i el #Benidorm, i etiquetant a l'Ajuntament

Amb este concurs, ha afegit Pérez, "es preval i reconeix l'esforç, la creativitat i l'esperit de lluita dels nostres comerciants, hostalers, restauradors, empreses de servei i sector sanitari".

D'aqueixa manera, s'establix "un accèssit general per als participants de 400 euros i tres premis de 3.000, 2.000 i 1.000 euros en cadascuna de les dos modalitats a concurs: establiments comercials i de servicis, i establiments d'hostaleria, restauració i oci.

La inscripció en #LuceBenidorm es pot realitzar a través de la Seu Electrònica municipal (https://sede.benidorm.org) fins al pròxim 24 de setembre". En la mateixa Seu Electrònica estaran disponibles les bases del concurs.

Xarxes socials de l'Ajuntament

Per a completar la seua participació, els establiments hauran de pujar a les seues xarxes socials una imatge de l'ornamentació i etiquetar a l'Ajuntament. Els perfils de l'Ajuntament en Facebook, Instagram i Twitter són els següents:

Facebook: https://www.facebook.com/ayuntamientodebenidorm‬‬‬‬‬‬
Instagram: https://instagram.com/ayuntamientodebenidorm‬‬‬‬‬‬
Twitter: https://twitter.com/benidormayto

A més, per a qualsevol consulta o aclariment està disponible el correu electrònic lucebenidorm@benidorm.org i, en horari matutí de dilluns a divendres, el telèfon de la Regidoria de Comerç: 966 815 443.

Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 1
Audio file
Audios relacionados
Toni Pérez - Corte 2
Audio file