EL TEMPS A BENIDORM ARA

30

11:45 AM

HORA BENIDORM

12ºC

Cel clar

C 0km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

L'Ajuntament ha resolt l'última remesa de sol·licituds i destinat a la convocatòria 66.465 euros

L'ajuda municipal per a la compra de material escolar arriba a més d'un miler d'alumnes de 2n cicle d'Educació Infantil

18 octubre 2022
La ayuda municipal para la compra de material escolar llega a más de un millar de alumnos de 2º ciclo de Educación Infantil
  • Per al curs 2022/2023 l'aportació s'ha incrementat fins als 63 euros.
  • Els vals estan disponibles i el centre de lliurament depén del col·legi del beneficiari.

Més d'un miler d'alumnes de 2n cicle d'Educació Infantil dels col·legis públics i concertat de Benidorm han obtingut l'ajuda que cada any llança l'Ajuntament per a col·laborar amb les famílies en les despeses d'adquisició de material escolar. Segons les dades traslladades per la regidora d'Educació, Maite Moreno, "després de resoldre's la quarta remesa, en la qual s'han valorat totes les sol·licituds rebudes des del 15 d'agost fins al 23 de setembre, data màxima de presentació, finalment s'han beneficiat d'estes ajudes 1.055 estudiants".

Moreno ha recordat que "cada beneficiari rep un val de compra que pot canviar fins al 4 de novembre en els set establiments de la ciutat adherits a esta iniciativa". "Per a este curs 2022/2023 hem incrementat l'import d'esta ajuda a 63 euros per estudiant", ha indicat, per la qual cosa l'import que s'ha destinat a esta convocatòria ascendix a 66.465 euros.

L'edil ha assenyalat que "parlem d'un nombre d'alumnes beneficiaris molt similar al de l'any anterior d'una ajuda que està ideada per a fer costat a les famílies empadronades a Benidorm, contribuint a minorar el desemborsament en material escolar que han de realitzar en este cicle d'Educació Infantil".

Les famílies dels menors inclosos en esta quarta remesa ja poden recollir els vals de compra en el punt de lliurament que tinguen assignat i que varia en funció del col·legi en el qual estiga matriculat l'alumnat. Així, en el departament d'Educació, situat en la tercera planta de l'Ajuntament, es recolliran els vals de l'alumnat dels CEIP Gabriel Miró, Mestre Gaspar López i Leonor Canalejas, i del centre concertat Nuestra Señora de los Dolores. En l'extensió administrativa dels Tolls se centralitza el lliurament dels CEIP Puig Campana i els Tolls; mentre que a l'alumnat dels col·legis Bautista Lledó, Aitana i Vasco Núñez de Balboa se'ls ha assignat l'extensió administrativa de Foietes.

L'extensió administrativa de la Cala és el punt de recollida per a les famílies dels CEIP la Cala i el Murtal; la del Racó de l'Oix, per al col·legi Serra Gelada; i en la nova extensió Alfredo Corral-Maravall, per a l'alumnat dels centres Ausiàs March i Miguel Hernández.

El val només s'entregarà a la persona sol·licitant. En cas de no poder acudir la persona sol·licitant, s'haurà d'aportar autorització signada per esta, acompanyada d'una fotocòpia del DNI de tots dos. Així mateix, no s'emetran duplicats per pèrdua, robatori o deterioració.

Els comerços de Benidorm adherits a esta iniciativa són: Llibreria Contalles, Llibreria Francés, Gràfiques Maravall, Llibreria Santos Ochoa, Llibreria Ulisses, Espriu Benidorm i Papereria Centre.

Audios relacionados
Maite Moreno - Corte Voz 1
Audio file
Audios relacionados
Maite Moreno - Corte Voz 2
Audio file