EL TEMPS A BENIDORM ARA

01

06:40 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Les invitacions per a assistir a la representació poden recollir-se el dijous i el mateix divendres en la Regidoria de Cultura en horari de 10.00 a 13.00 hores

L'actriu Beatriz Rico i la seua 'Antes muerta que convicta', este divendres en l'amfiteatre Óscar Esplà

19 juliol 2022
Cartel anunciador de la obra de teatro "Antes muerta que convicta".

L'actriu Beatriz Rico i la seua obra teatral 'Antes muerta que convicta' arriben este divendres, 22 de juliol, a l'amfiteatre Óscar Esplá del Parc de l'Aigüera de mans de la Regidoria de Cultura, que dirigix Jaime Jesús Pérez. El text escrit per Rico amb la col·laboració de Salomó i Pepa Rus –que també presta la seua veu en off– és un monòleg o "obra unipersonal", com el descriu la mateixa actriu, plagada d'humor i que fa cinc anys que està de gira per tota Espanya.

L'edil de Cultura ha informat que "la representació començarà a les 22.00 hores i l'entrada és gratuïta amb invitació". Les invitacions, amb un màxim de dos per persona i fins a completar l'aforament, podran recollir-se el dijous dia 21 i el mateix divendres 22 en la Regidoria de Cultura, situada en la tercera planta de l'Ajuntament, en horari de 10.00 a 13.00 hores.

Pérez ha assenyalat que 'Abans morta que convicta' és "la primera de les tres propostes teatrals que hem inclòs en la programació cultural d'estiu, amb representacions a l'aire lliure i amb propostes dirigides a diferents tipus de públic, des de l'infantil al general".

El regidor ha convidat "a totes les persones que vulguen gaudir d'una nit de teatre i humor, amb una obra que fa cinc anys que cull èxits per tota la geografia espanyola, a acostar-se a la Regidoria per a recollir la seua entrada".

Argument

'Antes muerta que convicta' se centra en Carolina, que s'ha estalviat la presó fent treballs socials, mentre el seu marit, un empresari d'èxit, continua tancat. És llavors quan ella veu el moment perfecte per a complir el seu somni: concursar en un programa de televisió i fer-se famosa "pete qui pete".