EL TEMPS A BENIDORM ARA

15

16:28 PM

HORA BENIDORM

28ºC

Cel clar

S 10km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

0%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Durant la gala es realitzarà un homenatge pòstum al recentment mort Vicente Devesa Such, persona molt vinculada a l'esport local

La X Gala de l'Esport de Benidorm reconeixerà demà a 40 esportistes, clubs i tècnics locals

09 maig 2024
La X Gala del Deporte de Benidorm reconocerá mañana a 40 deportistas, clubs y técnicos locales

L'auditori del Centre Cultural de Benidorm acollirà demà divendres 10 de maig a les 20 hores la desena edició de la Gala de l'Esport, una cita en la qual està prevista l'assistència de 450 persones i que omplirà per complet el recinte. En la gala, com en anys anteriors es reconeixerà l'esforç individual i col·lectiu que servix per a promoure els valors sumant nous reptes esportius.

Així, la X Gal·la de l'Esport premiarà als esportistes, clubs i tècnics locals més destacats pel seu esforç i resultats durant la temporada 2022/23 en les diferents competicions, categories i modalitats, posant una vegada més de manifest el gran volum d'esport que es practica a Benidorm. En total seran quaranta els reconeixements que s'entregaran.

Es preveu, per tant, una gran afluència de públic entre esportistes, clubs, familiars i amics dels premiats en un esdeveniment que no sols reconeixerà la trajectòria de molts esportistes locals, sinó el treball dels tècnics i formadors en les disciplines esportives. L'accés haurà de fer-se amb invitació (familiars i esportistes) i la resta de públic el podrà fer fins a completar l'aforament.

En el transcurs de la gala es realitzarà un homenatge pòstum a Vicente Devesa Such, funcionari de l'Ajuntament de Benidorm i persona molt vinculada a l'esport local, del qual era un gran defensor, que va morir recentment.

Audios relacionados
Corte voz 1 Javier Jordá
Audio file