EL TEMPS A BENIDORM ARA

04

00:46 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS EUROPEOS

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

Es tracta d'una proposta audiovisual amb la signatura d'estudiants d'ESO, Batxiller i Cicles Formatius que exposa la seua visió sobre la igualtat de gènere

El Saló d'Actes de Benidorm acull l'estrena dels cinc curtmetratges de la cinquena edició del Documóvil

18 novembre 2023
Estreno del Documóvil
Estreno del Documóvil

Cinc curtmetratges realitzats pels alumnes dels instituts de Benidorm s'han estrenat hui en la Sala d'actes de l'Ajuntament. Són els curts que conformen el programa Documóvil, impulsat per la Regidoria d'Igualtat, que enguany complix la seua cinquena edició. Este programa mostra la visió dels estudiants de Secundària, Batxiller i Cicles Formatius sobre la igualtat de gènere.

De fet, és el mateix alumnat participant el que ha escrit, guionitzat, rodat i interpretat els curtmetratges, plasmant en eixes propostes els seus punts de vista i els coneixements teòrics i pràctics adquirits al llarg del curs. Per a això empren les destreses sobre creació i producció audiovisual que han aprés i els equips professionals que la Regidoria posa a la seua disposició.

L'activitat del Documóvil ha anat creixent any a any tant en qualitat com en abast i s'ha consolidat com una activitat extraescolar que aconseguix cada vegada més suports de persones que es dediquen al món de l'audiovisual i que participen i col·laboren de manera altruista amb els projectes.

En l'estrena dels curtmetratges han sigut presents l'alcalde Toni Pérez, la regidora d'Igualtat, Ángela Zaragozí, i diversos membres de la corporació municipal entre el nombrós públic assistent, que quasi ha omplit la Sala d'actes.

En els curts exhibits hui s'han abordat qüestions com la violència masclista, els abusos sexuals a menors, la diversitat LGTBI o noves realitats vinculades a esta temàtica entre altres.