EL TEMPS A BENIDORM ARA

28

00:38 AM

HORA BENIDORM

ºC

TEMPERATURA

ACTUAL

km/h

DIRECCIÓ I VELOCITAT DEL VENT

%

PROBABILITATS DE PRECIPITACIONS

SELECCIONA UN PORTAL

CIUTADÀ

Informació per viure a la ciutat

COMUNICACIÓ

Prensa, Ràdio i TV

FILM OFFICE

Oficina de rodatges

SMART CITY

Indicadors de la nostra destinació

FONS FEDER

Actuacions cofinançades per la UE

TRIA LES TEUES PREFERÈNCIES

SELECCIONA UNA LLENGUA PER A ESTE ORDINADOR O DISPOSITIU

Current size: 100%

AJUSTA LA GRANDÀRIA DE LLETRA
AJUSTA EL CONTRST DE LLETRA

La Romeria de Sant Isidre passeja l'horta pel centre de Benidorm

21 maig 2017
La romería de San Isidro pasea la huerta por el centro de Benidorm

A les 10.00 de la demà desenes de carros i tractors i centenars de festers s'han concentrat en l'avinguda de Bilbao per a participar en la tradicional Romeria a Sant Isidre que, com tots els anys, ha recorregut les avingudes d'Alcoi, Madrid, Severo Ochoa i de l'Albir per a finalitzar en l'Ermita de Sanç.

En la Romeria han participat l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez i el regidor de Festes, Jesús Carrobles, així com altres membres de la corporació municipal. També hi han assistit les reines de les Festes Majors Patronal, Anna Galiana i Àngela Antón; el president de la Comissió, Antonio Vicente Fuster i representants dels molts col·lectius festers de la ciutat.

Una colla de xirimiters obria la comitiva i, després d'ella, els carros i eines del camp que han circulat pel Passeig de Llevant davant la mirada dels milers de turistes que a eixa hora gaudien d'un matí de platja a Benidorm. A l'altura del Benidorm Palace ha tingut lloc la preceptiva parada per a reprendre forces amb l''almorsaret' a força d'entrepans de 'tonyina en tomata' o carn i des d'ací, d'una tirada, els romers han prosseguit fins a l'Ermita on s'ha celebrat la típica subhasta de botiges i, com tots els anys, la rifa del ruc. Després dels sortejos, els assistents han pogut gaudir d'una espectacular paella gegant.